"Gift ved første blik"-par gik hele vejen på bryllupsnatten

Anders og Luna fra \

Anders og Luna fra "Gift ved første blik".

(Foto: Nicolas Cosedis)

De kender ikke hinanden. Har aldrig mødt hinanden – og ved end ikke, hvad hinanden hedder.

Der er med andre ord god grund til, at de kærlighedssøgende par i DR-successerien ”Gift ved første blik” er både spændte og nervøse.

Nervøsiteten sad da også uden på tøjet, da Luna og Anders sagde ”ja” til hinanden foran venner og familie.

Men selv om de var fremmede for hinanden, fandt Luna og Anders hurtigt melodien og tosomheden. Parret havde både et fantastisk bryllup og en fantastisk bryllupsnat.

Det fortæller Luna til B.T.:

- Vi kyssede ikke så voldsomt under hele vores fest. Det blev varmere og varmere, men vi nåede ikke til det voldsomme. Men det var naturligt for os at vælge hinanden til, da vi kom hjem til vores hotelværelse. Vi havde en meget naturlig tilgang til hinanden, siger Luna til B.T. og tilføjer, at det blev til mere end blot hede kys:

- Vi var en tosomhed i alt det der, og alt gik godt – dejlig bryllupsnat og sådan noget. Vi gik hele vejen, fordi vi var så glade, siger Luna til mediet.

Intimiteten er en naturlig ting for Luna:

- Jeg har altid haft lyst til sex og nærhed, og det med at finde partnere har aldrig været et problem for mig, og derfor så jeg ikke mig selv, som om jeg ikke skulle være en gave til menneskeheden, siger hun til B.T.

Hvordan det kommer til at gå Luna og Anders – og de andre par i ”Gift ved første blik” – kan du se, når programmet sendes på DR1 hver torsdag klokken 20.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close