”Gift ved første blik”-Christina: Sådan gik bryllupsnatten

Michael og Christina fra \

Michael og Christina fra "Gift ved første blik".

(Foto: DR)

De har aldrig mødt hinanden. Aldrig set hinanden. Og kender end ikke hinandens navne.

Derfor var der da heller ikke noget at sige til, at nerverne hang helt uden på tøj, da de håbefulde singler i aften sagde ja til at blive ”Gift ved første blik”.

En af de giftelystne var Christina fra Farum. Den 26-årige kontorassistent havde i den grad svært ved at holde nervøsiteten og tårerne tilbage, inden hun skulle møde sin mand for første gang.

Tårerne piblede således frem, da hun fik lagt makeup:

- Jeg var virkelig spændt. Og pludselig gik det bare op for mig, at jeg skulle giftes. Og så var jeg også bange for, om det ville fungere, og om jeg ville kunne lide den mand, jeg så.

Artiklen forstætter under billedet...

Kemien indfandt sig hurtigt hos Christina og Michael. Foto: DR

- Nerverne sad uden på tøjet, jeg var spændt, og jeg var nervøs. Både hvad der ville ske på bryllupsdagen og i resten af eksperimentet, siger Christina til SE og HØR.

Heldigvis var der hurtig kemi mellem hende og hendes TV-mand Michael fra Mørkøv. Der gik således heller ikke længe, før de uddelte kys.

- Det føltes rigtig godt. Jeg fik et godt førstehåndsindtryk. Vi virkede begge glade, og vi fjollede også, og så føltes kyssene bare naturlige.

- Det var noget, vi begge to havde lyst til. Og det var også super skønt, og det var virkelig dejligt, siger Christina til SE og HØR.

 Bryllupsdagen var både fantastisk, intens og hård. Så da det nygifte par nåede hotelværelset sent på aftenen, var det næsten fluks i seng, fortæller Christina:

- Det var ikke mærkeligt at sove ved siden af hinanden, men vi sov bare. Aftenen havde været så god, men vi var så trætte, så vi lå bare og snakkede. Det kan godt være, dagen havde været kort, men der var sket så meget på så kort tid, så det føltes som en lang dag, siger Christina og tilføjer:

- Vi snakkede om, at det havde været en skøn dag, og at alle havde gjort meget ud af det. Og vi talte om, at vi begge havde en god familie og nogle søde venner. Det var ikke sådan, at vi lå og snakkede om ting, som man måske ville tale om på første date. Vi brugte i stedet tiden på at tale om vores bryllupsdag, og hvordan vi begge følte, at det havde været en fantastisk dag. Og så faldt vi ellers tidligt i søvn, fortæller Christina.

Hvordan det kommer til at gå hende og Michael kan du se, når ”Gift ved første blik” løber over skærmen de følgende tirsdage.

 

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close