"Gift ved første blik": Hvad mener han med "hele sandheden?"

Anders og Luna under deres kuldsejlede bryllupsrejse.

Anders og Luna under deres kuldsejlede bryllupsrejse.

(Foto: DR)

Brylluppet var en lang kærlighedsfest med dertilhørende kys og kærlige kram.

Men da Anders og Luna nåede bryllupsrejsen i romantiske Bordeaux i Frankrig, ændrede stemningen sig pludselig.

Anders følte, det hele var gået for stærkt, og han trak sig med ét tilbage – og det var slut med både kærlige ord og kram fra hans side.

Anders’ udmelding kom som noget af et chok for Luna, der stadig har svært ved at forstå, at Anders kom med sin udmelding dér – og ikke før parret var begivet sig ud på deres bryllupsrejse.

Artiklen fortsætter under billedet...

I dag kalder Luna de søde ord fra Anders for rent skuespil. Foto: DR

Til SE og HØR sætter Luna i dag flere ord på den kuldsejlede bryllupsrejse – og det kuldsejlede tv-ægteskab.

- Han ville mig ikke fra starten. Det er sådan, jeg opfatter det. Det kan godt være, han siger, at han vil prøve at være i det, men det kan man være på mange måder. Og man kan ikke mindst sige fra på mange måder. I min verden skulle Anders stadig have sagt tingene herhjemme i ro og fred.

- Han kunne sagtens have åbnet op for godteposen i Danmark i stedet for bare at lade stå til. Vi var endda hjemme ved mine forældre, inden vi tog på bryllupsrejse. Og her sagde han ”jeg skal nok passe godt på jeres skønne datter”. Og der sad han også og fortalte, hvor han syntes, bryllupsbilledet skulle hænge. Det hænger jo slet ikke sammen, fortæller Luna til SE og HØR.

- Færdig med bitre kommentarer

I aftenens afsnit fortæller Anders til slut, at han er ved at være træt af, at Luna ”bliver ved med at punke ham” og komme med ”bitre kommentarer om hele forløbet”, og at han kan blive nødt til at komme med ”den sande historie”, hvis det fortsætter.

Anders har ikke ønsket at kommentere over for SE og HØR, hvad han mener med den sande historie. Han har heller ikke fortalt yderligere om sin kommentar til Luna.

Til SE og HØR fortæller Luna, at hun derfor ikke aner, hvad Anders mener, når han siger ”den sande historie”.

- Han har kun nævnt, at han ikke kunne se os sammen som par, og at det var gået for stærkt. Ellers snakker vi ikke sammen på bryllupsrejsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Luna har haft svært ved at sove, efter hun kom hjem fra bryllupsrejsen i slutningen af maj. Hun har blandt andet snakket med en psykolog for at få vendt sine oplevelser. Foto: Aller Media

- Jeg var jo ikke forelsket

I dag er Luna ikke i tvivl om, hvad der slog hende ud. For som hun selv siger, var der ikke tale om kærestesorger. Hun blev slået ud af chokket over at stå ansigt-til-ansigt med en mand, der viste sig at være helt en anden. Og at hun oveni ikke fik noget søvn den første nat som følge af chok-udmeldingen hjalp på ingen måder.

- Jeg var jo ikke forelsket i en mand, jeg kun havde kendt i få dage. Men jeg var gået ind i det her projekt og eksperiment og troede jo det samme om Anders. Jeg troede, at vi begge følte, at vi havde hinandens ryg i det her. Og under brylluppet var alt jo godt, og det føltes som om, det blev bedre for hvert sekund. Han gik endda med mig på toilettet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Under brylluppet var alt fryd og gammen, fortæller Luna. Men så vendte Anders på en tallerken. Foto: DR

- Og skulle han ikke på toilettet, sad han udenfor og ventede. Det kan godt være, det lyder mærkeligt nu, men lige dér føltes det så naturligt, fordi jeg dér følte, at vi havde en connection. Alle andre ville have sagt, at det var for meget, men jeg syntes, det var det sødeste, og jeg var en hungrende hundehvalp efter kærligheden lige der, siger Luna.

Selv om de ikke havde kendt hinanden længe, mener hun stadig, at de havde et ansvar overfor hinanden:

- Jeg eller vi havde overgivet os til eksperimentet og til dét, det indebar: Vi hyggede, vi rørte ved hinanden. Og så føler jeg også, at man skal passe på hinanden. Og så skal man ikke komme med sådan en chok-udmelding på den måde. Man må godt sige, ”jeg ikke kan lide dig”, ”jeg ikke er forelsket i dig”. Det er helt okay. Men at vende på en tallerken så voldsomt, dét er uholdbart, fortæller Luna, inden hun tilføjer:

- Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: Det var skuespil. Han ville mig slet ikke, og han ville mig slet ikke fra start, siger Luna.

- Den største afsky

Selv om Anders i første omgang blot nævnte, at det ”var gået for stærkt”, var Luna ret hurtigt ikke i tvivl om, at havde skrottet tv-ægteskabet:

- I ser ikke, hvordan han kigger på mig med den største afsky, han kigger mig ikke i øjnene, han svarer ikke, når jeg spørger ham om noget. Han snakker ikke til mig frivilligt, med mindre der er et kamera på.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anders har ikke haft lyst til at fortælle mere om, hvad der skete på bryllupsrejsen. Foto: Aller Media

- Og det er det, man ikke ser, men som jeg ved. Derfor ved jeg, da vi kommer hjem om eftermiddagen på bryllupsrejsens første dag, at det her show er kørt, siger Luna, inden hun igen påpeger, at det havde været bedre for alle parter, hvis Anders havde sagt fra før – måske endda ved alteret:

- Kunne det ikke have været sjovt, hvis vi havde været det første par, hvor han sagde fra ved alteret? Det havde da også været tv, lyder det i dag fra Luna.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close