"Gift ved første blik"-par er blevet forældre for anden gang

Line og Michael fra \

Line og Michael fra "Gift ved første blik".

(Foto: DR)

De havde aldrig mødt hinanden – og anede end ikke, hvad hinanden hed. Alligevel sagde Line og Michael for fire år siden ja til at blive ”Gift ved første blik”. Og det var en god beslutning!

For kærligheden spirede hurtigt hos parret, der forblev gift – og som forleden blev forældre for anden gang.

Line har således delt et skønt familiefoto på sin private instagram-profil, hvor hun sidder med sin nyfødte søn i armene. På billedet ser man også storesøster Emma - der kom til verden i 2016 - give sin nye lillebror et kærligt kys i panden.

Til billedet skriver Line:

- Emma er ret vild med lillebror #familiepåfire #septemberbaby #Brooklynbaby #masserafkærlighed

Michael og Line deltog i det populære kærlighedseksperiment på DR for fire år siden.

Det unge par, hvor Michael blev husket for at kalde sin TV-brud for "lillemor" under sin bryllupstale, flyttede efterfølgende til New York City, fordi Michael havde fået arbejde.

I 2016 blev parret forældre for første gang – til datteren Emma, der blev den første danske "Gift ved første blik"-baby nogensinde.

Parret bor i dag i en lejlighed i Brooklyn på 47. etage og har udsigt til Manhattan og Frihedsgudinden. Han arbejder som regnskabschef i Bjarke Ingels Group, mens Line arbejder i sømandskirken.

Det unge par har siden deres deltagelse i "Gift ved første blik" holdt sig ude af rampelyset, men i et sjældent interview i podcasten "Tue og Tonys TV-klub" gav Michael og Line sis status på, hvordan det går.

- Det er virkelig intenst. Det er bare fem uge, hvor man har pres på og skal sørge for at sige noget interessant og sørge for at give noget af sig selv, og det er bare ikke alt, man har lyst til at give. Og der har vi i hvert fald haft en meget fin aftale om, at vi siger ikke noget til kameraerne, som vi ikke er blevet enige om, og der er også nogle problematikker, vi ikke har valgt at dele med kameraet, for det har vi ikke haft behov for, fortalte Line i efteråret 2018 i podcasten.

- Vi synes måske ikke, at hele Danmark skal være en del af nogle af de ting, vi har oplevet, så det er også okay at sige, at vi ikke har lyst til at dele alt. Vi sad allerede på bryllupsnatten og snakkede om, at hvis vi havde et eller andet, vi gerne ville have ud, så skulle vi have det ud, inden vi sad hos VJ'en og skulle svare på spørgsmål eller sige det bagefter, tilføjede hun.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close