Nyheder 3. januar 2015

Karsten til Janni: Du bruger ALT for meget toiletpapir

Ifølge rigmanden bruger Janni en rulle – om dagen!
Af af
Ifølge rigmanden bruger Janni en rulle toiletpapir – om dagen!
Ifølge rigmanden bruger Janni en rulle toiletpapir – om dagen!Vi har fulgt dem i tykt og tyndt i 'Janni & Karsten - kærligheden mod alle odds', og nu har milliardæren Karsten Ree og kæresten Janni Christensen også fået æren af at holde en nytårstale.

Det skete, da parret fredag gæstede Radio24/7s program 'Det, vi taler om' med Ditte Okman.

Her skulle Janni Christensen, også kendt som Oddset-Janni, holde sin egen nytårstale, og den blev på mange måder noget anderledes end både dronningens og statsministerens.

LÆS OGSÅ: Dan Raclin: Skam jer, Karsten og Janni

For snakken faldt hurtigt på emnet afføring.

- Vi taler meget om, hvad der kommer ud af vores maver. Vi kan godt lide at vide, hvad vi har indtaget og vide, at der er gang i maven, og at vi også får de fibre, som vi skal have. Og vi går op i, om vi kommer på toilettet hver dag, sagde Janni i sin nytårstale i radioen, hvorefter hendes milliardær-kæreste hurtigt indskød:

- Du bruger for meget toiletpapir.

LÆS OGSÅ: Karsten: Jeg fatter ikke en bjælde

Ifølge Karsten Ree bruger Oddset-Janni en hel rulle hver dag, mens han selv kan 'nøjes' med otte stykker toiletpapir dagligt.

- Sådan en pakke er jo væk på en uge. Man lægger mærke til det, når man køber tusind af gangen, som jeg gør, sagde Karsten Ree, mens Janni konstaterede, at hele kælderen er fyldt med skidtet.

- Jeg har så meget, at det står inde på lageret i Herlev… Ordentlige folk har et bidet, for så behøver man ikke bruge så meget, sagde Karsten Ree.

Men den idé er ikke noget for hans yngre kæreste:

- Jeg vil da ikke sidde dér, og så skal jeg over og skylle resten af, lød det fra Oddset-Janni.

Du kan høre parrets nytårstale her.

Sponsoreret indhold