"Game of Thrones": Se vild trailer til den sidste sæson

Foto: YouTube / HBO

"Game of Thrones"-fans verden over sidder lige nu bare og venter på, at det bliver den 14. april. Her vender kæmpeserien nemlig tilbage med den sidste sæson.

Nu har skaberne bag det vilde univers givet deres mange seere en lille bid af, hvad man kan glæde sig til.

Traileren til den ottende og sidste sæson af "Game of Thrones" er netop blevet udgivet, og det ser ikke ud til, at der er blevet sparet på noget som helst.

I klassisk "Game of Thrones"-stil er der på de bare to minutter, traileren varer, et hav af vilde scener, som kun lover godt for den kommende sæson.

Du kan se hele traileren her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Som alle danskere vel nok ved, så har et par af vores landsmænd spillet med i den stort anlagte serie, som snart har sin ende.

De mest kendte er nok Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau. Sidstnævntes karakter Jamie Lannester ser man faktisk også i traileren til HBO-serien, som har premiere den 14. april.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nikolaj Coster-Waldau i "Game of Thrones" (Foto: YouTube/HBO)

Den 48-årige dansker har spillet med i kæmpesuccesen siden 2011, og han har fået ekstremt meget ros for sin rolle af fans og filmfolk i både Danmark og udlandet.

Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk er dog ikke de eneste med dansk blod i årene, som har været så heldige at have en rolle i "Game of Thrones".

Nogen vil måske kunne huske, at en vis Frank Hvam også aflagde et kort visit i den velsete serie. Et meget kort et af slagsen må man dog erkende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close