"Game of Thrones"-stjerne måtte ikke vaske hår i flere år

Det er ikke altid glamourøst at være skuespiller.

Det er ikke altid glamourøst at være skuespiller.

Foto: MEGA

Til april afsluttes "Game of Thrones" med sin sidste sæson, og i den anledning afslører en af seriens stjerner, 22-årige Sophie Turner, hvor krævende det egentlig har været at spille Sansa Stark. 

Hun var bare 15 år, da hun debutterede som rigmandsdatteren Sansa Stark i "Game of Thrones".

- I de første sæsoner fik jeg lov til at vaske mit hår, fordi jeg var en aristokratisk, ung pige. Hen mod sæson fem, begyndte de at bede mig om ikke at vaske mit hår, og det var virkelig ulækkert, fortæller Turner i et interview i magasinet InStyle

Hun tilføjer også, at flere af hendes mandlige "Game of Thrones"-kolleger fik samme ordre. 

- Nu bærer jeg paryk, så jeg kan vaske mit hår, når jeg vil, hvilket er skønt. Men ja, i et par år levede jeg med ret fedtet hår, afslører skuespilleren, der fra naturens side er blond. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I "Game of Thrones" er Sophie Turners karakter Sansa Stark rødhåret, men skuespilleren er naturligt blond. Foto: MEGA

I interviewet røber hun også, at hendes kolleger heller ikke havde det for nemt, når det kom til at få den helt rette frisure.  

- Det er mest dem, der har parykker, som tager længst tid, forklarer Turner og hentyder til Emilia Clarke, der spiller Daenerys Targaryen.

- Hun havde brug for en "skaldet paryk", en paryk og derefter få flettet sit hår rigtig fint, men så farvede hun sit hår blond, fortæller Turner. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Både Emilia Clarke og Kit Harington har hårkvaler. Foto: MEGA

Sophie Turner afslører også, at Kit Harington, der spiller Jon Snow, er den mest forfængelige, når det kommer til håret. 

- Før rød løbere så man ham altid kramme enderne på sit hår, så han sikrede sig, at hans krøller var perfekte. Det driller vi ham tit med, afslører hun. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close