Kendte 27. december 2021

Frisk start: Demi Lovato flasher nyt karseklippet look

Længe har Demi Lovato rocket det helt korte look, men nu går sangeren det nye år i møde med en ganske sparsom hårpragt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nyt år – nyt hår.

Sådan lader ”Stone Cold”-stjernens devise at lyde, før de (Demi Lovato er nonbinær og bruger derfor pronominerne dem/de red.) ligesom os andre tager hul på det friske nye kalenderår 2022.

Demi Lovato afslører selv sit splinternye – og meget korte – look i en video på sin Instagram. Og selvom det nok ikke er den mest optimale vinterfrisure, så klæder det den unge stjerne ganske godt med det helt karseklippede look.

Under sin video af den nye frisure skriver den amerikanske stjerne blandt andet hashtagget #friskstart.

Tilbage i 2020 flashede 29-årige Lovato første gang det korte, blonde hår. Derefter blev den korte manke farvet pink, før de kastede sig ud i endnu kortere, mørke lokker i starten af det nu snart afsluttede år 2021.

På det seneste har Demi båret rundt på den hyper-moderne såkaldte "mullet".

California sober

Sammen med den friske frisure kommer tilsyneladende også løftet om en anden frisk begyndelse: Nemlig Demis løfte om at holde sig totalt ædru efter i mange år at have kæmpet med misbrug af både stoffer og alkohol.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Siden sommeren har det været den friske retro-frisure kaldet for en "mullet", der har indrammet Demis smukke ansigt. (Foto: MEGA)

I marts i år forklarede Demi Lovato ellers, at de så sig selv som ”California sober”, hvilket dækker over, at man drikker med mådehold, ligesom man sommetider ryger hash – dog uden at være under påvirkning af andre stoffer samtidig.

- Der findes for mig kun ædru-ædru, skrev Demi Lovato på sine sociale medier.

Spændende bliver det desuden at se, om Demi Lovatos kærlighedsliv trækker nogle overskrifter i løbet af det friske kommende år. I sommer svirrede rygterne i hvert fald om Demi og popkollegaen Noah Cyrus, som blev set hånd i hånd.

Sponsoreret indhold