Kendte10. juni 2024

Frida Brygmann reagerer efter DR-dokumentar om Martin Brygmann

I et længere Facebook-opslag har Martin Brygmann kommenteret den omtalte DR-dokumentar, før den udkom. Nu reagerer Brygmanns datter Frida
Frida Brygmann har i en Instagram-story valgt at bryde tavsheden, efter DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" er landet på DR TV. Martin Brygmanns datter har dog ikke meget at tilføje til sagen.
Frida Brygmann har i en Instagram-story valgt at bryde tavsheden, efter DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" er landet på DR TV. Martin Brygmanns datter har dog ikke meget at tilføje til sagen.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Kat Stephie afslører voldsom episode: Vis mig dine patter, ellers fortsætter vi ikke

Anklagerne vælter ned over Martin Brygmann, 61, i DR-dokumentaren ”Sexisme i musikbranchen”.

Selv har skuespilleren og musikeren i et længere skriv på Facebook i weekenden kommenteret på dokumentaren, inden den blev offentlig tilgængelig for offentligheden.

På en Instagram-story har Brygmanns datter Frida, 32, valgt at udtale efter dokumentaren, hvor flere kvinder står i kø for at anklage Martin Brygmann for diverse overgreb.

– Til jer journalister og andre nysgerrige som skriver og ringer til mig lige pt.: Jeg har ingen kommentarer til dokumentaren og til noget der omhandler min familie.

– Jeg håber, at I vil respektere dette, skriver hun efterfulgt af et hjerte på en Instagram-story.

Mens kritikken i øjeblikket står i stride strømme ned over Brygmann, har et par kendte venner været ude for at tage Brygmanns parti.

Blandt andet Ulrich Thomsen, som overhovedet ikke giver meget for DRs dokumentar.

I dokumentaren står blandt andet Signe Svendsen frem og fortæller om en ubehagelig episode, hvor Martin Brygmann vækkede hende midt om natten for at tage hende på brysterne.

Anklager som Brygmann ikke er meget for at kommentere på.

Da Sofie Linde i 2020 stod frem og startede en ny MeToo-debat i Danmark, var Frida Brygmann en af hovedaktørerne bag Lindes tale.

Linde har også beskæftiget sig med podcast sammen med Frida Brygmann.

Veninderne havde podcasten "VOXEN", hvor de også i et af afsnittene kommer ind på Sofie Lindes MeToo-tale.

Sponsoreret indhold