Kendte11. april 2024

Frække badesøstre: Kim, Khloé og Kourtney Kardashian i små bikinier

De ældste Kardashian-søstre har fået det absolut bedste ud af påskeferien, hvor de har brugt det meste af tiden i småt badetøj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Khloé Kardashian og resten af familien kan snart opleves i femte sæson af "The Kardashians".
 Video: Disney+/Hulu

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian er single: Slut med Odell Beckham Jr.

Kagechef.

Det er, hvad Kim Kardashian har døbt sig selv på Instagram i forbindelse med Kardashian-familiens tilsyneladende omfattende påskeferie.

Det ser nemlig ud til at store dele af den populære Kardashian-klan er rejst til varmere kyster i form af Turks- og Caicosøerne.

Både den 43-årige Kim Kardashian og den 39-årige Khloé Kardashian har delt snaps fra familieferien med deres henholdsvis 364 og 310 millioner følgere på Instagram.

I et af sine opslag har Khloé også delt billeder af sig selv i selskab med datteren True, der netop har fejret sin seksårs fødselsdag.

Også den ældste Kardashian-søster, Kourtney, har nydt lidt ferie.

Om hun og manden Travis Barker er på familieferie samme sted som Kim og Khloé, står hen i det uvisse.

Kourtney har dog også sørget for at dele lidt billeder fra badestranden med sine 224 millioner følgere. I et opslag får den evigt morsomme Poosh-grundlægger gjort grin med det berømte "Keeping Up With the Kardashians"-afsnit, hvor Kim mister sin diamantørering i det blå Boa Boa-ocean.

Fans af den berømte realityfamilie kan se frem til et snarligt gensyn med hele Kardashian-Jenner-klanen, når serien "The Kardashians" vender tilbage på Disney+ med femte sæson.

"The Kardashians" sæson fem har premiere på Disney+ den 23. maj.

Sponsoreret indhold