Kendte25. maj 2022

For første gang: Khloé Kardashian sætter ord på Tristan Thompsons hemmelige baby

Tristan Thompson blev far for tredje gang i januar, da han, efter at han endnu en gang havde været sin daværende kæreste, Khloé Kardashian utro
Tristan Thompson og Khloé Kardashian
For første gang fortæller Khloé Kardashian om øjeblikket, hvor hun fandt ud af, at hendes datters far ventede barn med en anden.
 Foto: MEGA

I december sidste år valgte den personlige træner, men ellers ukendte, Maralee Nichols at søge om forældrebidrag fra Tristan Thompson.

Det fik flere medier til at berette, at han nu endnu en gang måtte have været utro, siden han havde fået et barn med en kvinde, som altså ikke var Khloé Kardashian.

Noget, som Thompson selv valgte at bekræfte en måned senere. Det skete, efter han fik svar på faderskabstesten, der kunne bevise, at han ikke kunne løbe fra at være den nyfødte søns far.

Det fik ham kort efter til at dele en offentlig undskyldning til Kardashian-søsteren, men siden er det ikke mange ord, som Khloé selv har delt om den noget overraskende hændelse.

Lige ind til nu, da hun tidligere på ugen medvirkede i podcasten “Not Skinny But Not Fat”.

Her kunne den 37-årige realitystjerne afsløre, at hun ikke fik nogen form for besked fra Thompson om, at han stod til at skulle være far igen.

– Jeg mener, det hele er bare fucked up. Men kunne der ikke bare være lidt respekt?, lyder det blandt andet fra hende i podcasten.

Artiklen fortsætter under billedet

Khloé Kardashian
Det var ganske uventet for Khloé Kardashian, da hun hørte, at Tristan Thompson ventede barn med en anden.
 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Hun afslører videre, at kameraerne til hende og resten af Kardashian-familiens nye serie “The Kardashians” rullede, da hun kunne læse nyheden.

– De andre gange har det været en søster, der har fortalt mig det. Jeg finder altid ud af det gennem en søster.

– Men jeg fandt ud af det, sammen med resten af verden, og det er det mest krænkende ved det hele.

Den sidste dråbe

Det var heller ikke meget, Khloé gav for den offentlige undskyldning, Tristan kom med – eller de 100 røde roser han fik sendt hjem til hendes hus.

Kort tid efter annonceringen af Thompsons nyeste babys ankomst lød det i hvert fald, at hun nu officielt havde droppet ham.

– Det her var den allersidste dråbe.

Parret, der sammen har datteren True fra 2018, forsøgte ellers at give forholdet en chance til sidste år, men det gik ikke.

Og med nyheden om hans seneste utroskab blev det altså det sidste søm i kisten for realitystjernen.

Artiklen fortsætter under billedet

Khloé Kardashian og Tristan Thompson
Khloe Kardashian og Tristan Thompson har været sammen ad flere omgange. Men det seneste utroskab blev det sidste for realitystjernen.
 Foto: MEGA

I dag fortæller Khloé, at trods parrets ganske mange op- og nedture gennem årene, så ser hun ham stadig som en “god person”.

– Det er lidt trist, for han har så mange gode sider, men dem der er der ingen, der ser, for det hele overskygges af alle de personlige ting, der sker mellem ham og mig.

– Men jeg er bare glad for, at vi har det godt sammen, og True FaceTimer ham hver aften, og det hele fungerer meget godt. Der er intet drama, understreger hun.

“The Kardashians” kan lige nu ses på Disney+. Der kommer et nyt afsnit hver torsdag.

Sponsoreret indhold