Kendte29. juni 2021

Følelsesladet Christina Aguilera støtter Britney: - Det er uacceptabelt

Også i popkollegaen Aguileras verden ville det være absolut på sin plads at befri 39-årige Britney Spears fra det årelange og tilsyneladende meget stramme værgemål
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brit.png
 Foto: MEGA

Fans blev rystet i deres grundvold, da Britney Spears i forrige uge for første gang i 13 år brød gennem en tyk lydmur, og tryglede retten i Los Angeles om at få sit liv tilbage.

Samtidig blev de bekræftet i deres værste frygt – og lidt til. Nemlig at deres store idol i over et årti har levet under fuld kontrol fra blandt andre faderen Jamie Spears og hans advokatteam.

I periferien af Britneys liv står en anden popsild, 40-årige Christina Aguilera, som nu for første gang sætter ord på værgeordningen og sin tidligere Mickey Mouse Club-kollegas tilværelse.

Med en række tweets – som stort set fungerer som et åbent brev – skriver hun blandt andet, at hendes tanker er hos Spears.

Nedbrydende og øgelæggende

- I løbet af disse seneste dage har jeg tænkt meget på Britney og alt det, hun har været igennem. Det er uacceptabelt, at en kvinde eller menneske, der ønsker at være i kontrol over sin egen skæbne, ikke har mulighed for at leve det liv, de selv ønsker, skriver hun.

- At blive gjort tavs, ignoreret, mobbet eller frataget støtte fra dem, der er ”tættest” på, er det mest nedbrydende, ødelæggende og nedværdigende, man kan forestille sig. Den mentale og følelsesmæssige skade, som dette kan påføre den menneskelige ånd, er ikke noget, man kan tage let på.

Retten til sin egen krop

Aguilera har desuden undervejs i megastjernens chokerende udsagn bidt mærke i, at Britney gennem længere tid har haft en spiral opsat, som forhindrer hende i at få børn med kæresten Sam Asghari.

Mod hendes vilje, vel at mærke. For Britney Spears ønsker sig inderligt et barn mere.

- Enhver kvinde bør have retten over sin egen krop, eget reproduktive system, deres eget privatliv, deres egen plads og egen heling og lykke, skriver hun, og fortsætter:

- Jeg er ikke den, der er bag de lukkede døre og denne lagdelte og personlige samtale, som alligevel er offentlig. Alt, jeg kan gøre, er fra mit hjerte at dele på baggrund af, hvad jeg har hørt, set og læst i medierne.

Uden medfølelse og anstændighed

I mere end 30 år har Aguilera og Britney fulgtes ad i to parallelle karrierer.

De startede sammen som ganske unge i Disneys rugekasse for kæmpestjerner, Mickey Mouse Club, hvor de optrådte sammen med blandt andre Justin Timberlake - der som bekendt siden skulle gå hen og blive Britneys kæreste gennem flere år.

Men parløbet har også budt på rygter om to rivaliserende popprinsesser, der sloges vildt og blodigt om tronen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20030829-081827-6-1920x1519we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

(Foto: Ritzau Scanpix)

Et vedholdende rygte, som den 40-årige Christina Aguilera skubber til side med sin personlige besked til Britney:

- Desperationen i denne bøn om frihed, får mig til at tro, at denne person, jeg engang kendte, har levet uden medfølelse og anstændighed fra dem, der har kontrol over hende, lyder det, før hun til slut slår fast:

- Til en kvinde, der har arbejdet under de her betingelser og et pres, man ikke kan forestille sig - jeg lover jer, at hun fortjener alt den frihed, der er muligt, så hun kan leve hendes gladeste liv. Mit hjerte går ud til Britney. Hun fortjener al ÆGTE kærlighed og støtte i verden.

Sponsoreret indhold