Kendte6. april 2022

Fire år efter Aviciis tragiske død: Nu sætter hans mor ord på tabet

Tim Bergling blev kun 28 år, inden han i april 2018 valgte at gøre en ende på sit eget liv. I dag kæmper hans forældre fortsat med tabet over sønnen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/avicii_2.jpg
 Foto: MEGA

Det var nok de færreste af den 28-årige dj og musiker Aviciis flere millioner fans, der ikke følte en tåre klemme sig på, da nyheden i april 2018 lød, at han var blevet fundet død på et hotelværelse i Oman.

Siden kom det frem, at musikeren længe havde kæmpet med sit mentale helbred, og at han i sidste ende valgte at gøre en ende på sine lidelser.

Et år efter det tragiske tab af sønnen Tim Bergling, satte musikerens far for første gang ord på den ubærlige sorg:

– Sorgen gjorde vel, at jeg formåede at fungere, for jeg forstod virkelig ingenting. I mit hoved var Tim jo stadig i live, lød det blandt andet fra ham.

Men siden er det ikke meget, som hverken han eller hans hustru, Anki har talt om deres søn.

I forbindelse med sin 75-års fødselsdag den 5. april valgte skuespillerinden Anki Lidén dog alligevel for første gang at sætte ord på, hvordan hun og ægtemanden har det i dag.

– Der er et før og et efter Tim. Lige nu er der et tomrum og en længsel og et savn, det kom efter chokket, som varede ret længe, indleder hun sagte i et interview med norsk SE og HØR, inden hun fortsætter:

– Der er stadig øjeblikke, hvor jeg ikke kan forstå, at Tim ikke længere er. Det er et løbende arbejde med sorgen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega205821_012_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men trods både hun og manden i dag fortsat arbejder på at acceptere tabet af sønnen, og at skulle leve i en verden, hvor han ikke længere eksisteret, så er der én ting, hun ikke længere kan.

At skulle høre sønnens røst gennem radioen.

– Jeg spiller aldrig hans musik. Og hvis jeg ikke er forberedt på at høre den, hvis de for eksempel spiller i nummer i radioen, så er det som at blive slået i maven. Det gør helt enormt ondt, lyder det ærligt fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/avicii_2.jpg
 Foto: Instagram

I en alder af 26 valgte Tim Bergling at stoppe karrieren som dj. At trække stikket til den verden, der fyldte ham med pres, var dog desværre ikke nok i sidste ende. Foto: Instagram

Anki Lidén er dog alligevel ovenud lykkelig for, at sønnen fortsat er så værdsat verden over, som han var før sin død.

– Tim fik kun et kort liv, men han opnåede alle sine drømme.

Sponsoreret indhold