Kendte18. september 2020

Fie Laursen efter chokerende beskyldninger: - Nej, Boris tager ikke mine billeder

Trods Fie Laursen er flyttet væk fra Danmark, så følger de chokerende beskyldninger fortsat med hende. Nu svarer hun igen på kritikken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden Fie Laursen valgte at flytte til Spanien for at forfølge sine drømme om at arbejde som nøgenmodel på Onlyfans, har flere vækket chokerende bekymringer om, hvem der egentligt tager hendes udfordrende billeder.

For ofte lander der helt nøgne billede af skandalebloggeren på hendes Instagram-profil, men der er angiveligt ikke andre end hende og hendes bror Boris i den luksuriøse bolig.

Så hvem er det, der trykker på afløseren på kameraet?

Det spurgte en af hendes mere end 350.000 følgere på det sociale medie Instagram også om, da hun fredag middag lavede en live, hvor mere end 2.000 mennesker så med.

- Mange siger at, at Boris tager mine billeder. Men ville du lade din bror tage nøgenbilleder af dig? Nej, det tror jeg ikke.

- Boris har traumer hver gang jeg laver content, fordi så skal han sidde nede på sit værelse med sine høretelefoner på, lyder forklaringen fra den 24-årige Onlyfans-model.

I stedet er det selvudløseren på hendes telefon, der sørger for de knivskarpe og udfordrende billeder som både hendes betalende og ikke-betalende følgere får lov til at se.

Om ganske få uger har Fie Laursen termin. Men noget tyder på, at lille Mateo allerede nu begynder røre lidt ekstra på sig.
Om ganske få uger har Fie Laursen termin. Men noget tyder på, at lille Mateo allerede nu begynder røre lidt ekstra på sig.
 Foto: Jesper Sunesen

Fie Laursen understreger over for sine følgere, at det altså er hende selv, der sørger for at tage de afklædte billeder. Foto: Jesper Sunesen

Beskyldt for dyresex

Det er dog slet ikke første gang, at Fie Laursen oplever vilde beskyldninger. Senest lød det, at hun skulle have været lidt for tæt med sin hund.

Hun blev nemlig beskyldt for at have haft sex med sin hund, hvilket hun naturligvis afviste ved at vise klip fra den video, hun angiveligt havde fået tilsendt, så hun overfor sine følgere kunne bevise, at hunden slet ikke lignede hendes.

null

Sponsoreret indhold