Fie Laursen sælger trusser med urin i

Fie Laursen har taget endnu et skridt op ad forargelsesstigen, lige da man troede, at det ikke kunne blive vildere.

Skandalebloggeren har de seneste måneder forbavset danskerne ved først at reklamere for sugardating. Siden da har det kun taget fart.

Fie sagde til SE og HØR, at hun nu ville stoppe med at reklamere for sugardating, selv om det var mod hendes vilje. I stedet har hun tilbudt sine følgere lige så absurde produkter.

Først introducerede hun OnlyFans for danskerne, hvor hendes følgere er så heldige, at de kan købe nøgenbilleder og pornovideoer med tv-fadæsen i hovedrollen.

Men det stopper ikke der. På netop OnlyFans fik Fie en masse mennesker til at rase, da hun og brormand Boris Laursen annoncerede, at de ville lave et samarbejde, collab, på betalingsappen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen stod i maj frem til SE og HØR og fortalte for første gang om sugardating-skandalen. Her gav hun udtryk for, at der ville komme mere ro på fremover. Det har så ikke været tilfældet (Foto: Jesper Sunesen)

Og nu er endnu et kapitel i skandalehistorien om Fie Laursen så blevet skrevet af Danmarks største dramaleverandør. Hun er nemlig begyndt at sælge brugte trusser - med urin!

Det kan man se på Fies egen hjemmeside, hvor hun har sat sine brugter trusser med tilhørende væske til salg.

Og tro det eller lad være, men trusserne med urin, som koster den nette sum af 200 kroner, er allerede solgt.

Så lige nu sidder der altså en eller flere personer ude i det danske land, som glæder sig til, at PostNord kommer forbi med en pakke fyldt med urinbefængte Fie Laursen-trusser.

SE og HØR har rettet henvendelse til Fie for at få en kommentar til trussesalget, men hun har valgt ikke at vende tilbage.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close