Kendte8. juli 2020

Fie Laursen flygter: Flytter fra Danmark

De sidste par måneder har ikke været nemme for Fie Laursen, der er blevet ramt af hård kritik efter, at hun reklamerede for sugardating, nu tager hun konsekvensen og flytter ud af landet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har det sidste stykke tid ikke været det nemmeste at hedde Fie Laursen, der blev ramt af hård kritik blandt sine influencer-kolleager, efter at hun blandt andet reklamerede for at sælge brugte trusser.

Siden valgte Fie Laursen derfor også i et eksklusivt interview med SE og HØR at fortælle, at nu ville hun endeligt stoppe med at lave sugardating-reklamer på sin sociale platform.

Dog ikke fordi hendes egen holdning til emnet havde ændret sig, men på grund af den massive shitstorm hun landede lige i midten af.

Men trods stilhed omkring emnet, så mærker den 24-årige tv-personlighed alligevel dagligt til konsekvenserne af sine handlinger.

Det fortæller hun i en ny story på sin Instagram-profil.

- Nu siger jeg noget, jeg ikke har sagt før. Jeg skal flytte, det ved I godt, men jeg skal faktisk flytte land, starter hun i en længere story.

Og årsagen til flytningen er meget mere end blot at give hunden Lucky mere plads.

- Kort fortalt, så er det rigtigt hårdt at være Fie Laursen i Danmark, og jeg kan ikke holde til det længere psykisk. Jeg kan ikke længere holde til ikke at kunne gå ud ad min egen dør uden at blive råbt ad. Så man kan sige, at jeg flygter fra folks ondskab herhjemme, fortæller hun.

Fie vil dog endnu ikke afsløre, hvilket land det er, der har fanget hendes interesse, og om den hemmelige kæreste, Gehad skal flytte med.

Afsløringen kommer i forbindelse med, at hun sælger ud af alle sine ting og møbler.

- Jeg vil gerne starte forfra, derfor gider jeg ikke transportere alle mine møbler og ting til det land, jeg flytter til.

Det er allerede den første september, at tv-personligheden får nøglerne til sit nye hus, der ifølge Fie både har en stor have og pool.

Sponsoreret indhold