Festlig debut

Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz var værter under \

Camilla Miehe-Renard og Jesper Steinmetz var værter under "Hjertegalla" for nylig.

(Foto: Lars Laursen)

Politik blev skiftet ud med underholdning, da den 51-årige USA-korrespondent Jesper Steinmetz fik taget sin ”show-mødom” i selskab med den mere erfarne 53-årige Camilla Miehe-Renard.

– Jeg har aldrig lavet sådan noget her. Det kan slet ikke sammenlignes. På mandag skal jeg tilbage til mit daytime job. Det er jo som at være til fest. En meget lang og dejlig fest. Hvis jeg bliver spurgt, vil jeg gerne lave mere, fortalte Jesper om Hjertegalla, hvor der blev samlet 31.324.252 kr. ind til forskning og behandling af hjertepatienter.

Fokus på hjertekvaler

55-årige Dennis Knudsen satte fokus på hjertekvaler ved TV2 Charlie-showet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars Laursen)

– Kærligheden sidder også i hjertet. Den har jeg ikke fundet endnu, så det har jeg til gode. Håber, den kommer, men jeg er nok for speciel. Det må komme, hvis det kommer. Jeg har heldigvis masser af andre singlevenner, så man er jo ikke alene.

Lever med hjerteklap

De musikalske partnere Ivan Pedersen, 68, og Alex Nyborg Madsen, 58, deler andet end bare musiksmag. Til Hjertegalla afslørede de, at de begge lever med en ny hjerteklap.

– Det føles som en ekstra fødselsdag. Jeg fik min for 21 år siden, og Ivan fik sin for to år siden. Min er af titanium, og Ivans er af kalveskind, fortalte Nyborg Madsen.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars Laursen)

Hjertestop

70-årige Birthe Kjær kan om nogen snakke med om, hvordan det er at have hjerteproblemer, da hendes hjerte stoppede for 14 år siden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars Laursen)

– Mit hjerte har været i stå, og jeg kunne være død som 57-årig. Den angst sidder i en. Så jeg holdt op med at ryge og fik blodfortyndende medicin. Det er nok grunden til, at jeg stadig er her, fortalte hun.

Kostændring

Ole Stephensens nylige død blev startskuddet til den 60-årige ven Jan Glæsels kostændring.

– Efter Ole Stephensen død fandt jeg min blodtryksmåler frem, og det så ikke godt ud. Min læge sagde, at jeg skulle lægge lakridserne på hylden og spare lidt på saltet. Der gik 14 dage, så var mine værdier normale, afslørede grillmesteren i selskab med Amin Jensen.

(Foto: Lars Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close