Kendte 10. marts 2017

Far tog sød selfie med sin søn - kort efter forsvandt han på mystisk vis

En amerikansk far forsvandt mandag på mystisk vis under en fisketur med sin toårige søn. Faderen nåede sende en sød selfie til sin kone – dagen efter blev hans lille søn fundet i området med skrammer på kroppen. Men der er ingen spor af faderen

Hvad er der sket med 38-årige Matthew Meinert?

Dét spørgsmål forsøger amerikansk politi lige nu at finde svar på, efter at den 38-årige far på mystisk vis forsvandt under en fisketur med sin toårige søn mandag.

Matthew nåede lige at sende et sødt foto af sig selv og sønnen Oliver til sin kone. Men kort efter forsvandt han – og først tirsdag fandt myndighederne lille Oliver, der vaklede alene rundt i området – forslået og uden sin far.

Det er endnu et mysterium, hvad der er sket med Matthew. Politiet er lige nu i gang med at finkæmme området i Grapevine Lake i Texas for at komme til bunds i den mystiske sag og forhåbentlig finde ud af, hvad der er sket med faderen.

Det skriver Mirror.

Matthew tog på fisketur med sin toårige søn Oliver mandag og valgte undervejs at tage den smilende selfie sammen med sønnen. Billedet sendte Matthew til konen, som efterfølgende blev bekymret, da hun ikke hørte mere fra ham. Mandag aften blev politiet tilkaldt, da far og søn ikke var vendt tilbage fra fisketuren.

Matthew tog dette billede og sendte det til sin kone. Kort efter forsvandt han, og dagen efter blev sønnen fundet helt alene i området.

Til sidst stødte man på Matthews båd, hvori hans fiskeudstyr, sko, en mobiltelefon og redningsveste lå. Men der var ingen spor af hverken Matthew eller Oliver.

Eftersøgningen sluttede klokken 02 natten til tirsdag og forsatte tidligt tirsdag morgen, hvor man kort tid efter fandt den lille dreng i live.

Han vaklede alene rundt i området, iført t-shirt og shorts. Han havde rifter og skrammer på kroppen og blev derfor indlagt på et børnehospital, hvor han også blev genforenet med sin mor.

Men politiet ved endnu ikke, hvad der er sket med 38-årige Matthew. Søen, hvor far og søn fiskede, strækker sig næsten 100 kilometer. En teori kan være, at Matthew er druknet. 

Sponsoreret indhold