Fans undrer sig: Opdager særlig detalje om Ben Affleck og Jennifer Lopez

Et stærkt forhold betyder for mange masser af aktivitet på de sociale medier. For Jennifer Lopez og Ben Affleck er dét dog ikke tilfældet. 

Stjerneparret har været på den røde løber sammen, kissemisset på romantiske ferier og endda også delt billeder af hinanden på Instagram, men et follow for follow? Nope. 

Fans har nemlig opdaget, at den 52-årige Jennifer Lopez ikke følger sin 49-årige kæreste, ligesom Ben Affleck heller ikke har givet et follow den anden vej. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Bennifer på den røde løber til årets Venice Film Festival. (Foto: MEGA) 

Skuespilleren følger blot 94 profiler på Instagram. De inkluderer blandt andre Tom Brady, Boston Red Sox, GQ, Gal Gadot og Jordan Peele. 

Sangerinden derimod følger en anelse flere. 1.315 gange har hun i skrivende stund trykket følg på en profil, men endnu ikke sin kærestes. 

Det betyder dog langt fra, at der er knas i forholdet. 

Det hotte par har senest været at spotte på den røde løber til årets Venice Film Festival i Venedig, hvor de hverken kunne holde øjne eller hænder fra hinanden, og i et interview med AdWeek forklarer Affleck, hvad der gør J.Lo så fantastisk i hans øjne. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

J.Lo fotograferet til årets Met Gala i New York. (Foto: MEGA) 

- Jeg er forundret over, hvad Jennifers effekt på verden er. Jeg kan som kunstner højst lave film, der rører mennesker. Jennifer har inspireret en enorm gruppe af mennesker til at føle, at de har en plads ved bordet i det her land, siger han. 

Få dage efter deres filmtur til Venedig hoppede de på et fly til New York, hvor de deltog i årets Met Gala. 

Lopez og Affleck genfandt kærligheden tilbage i april blot få måneder, efter sangerinden sluttede forholdet og forlovelsen med Alex Rodriguez, mens Affleck sagde farvel til sin unge kæreste, Ana de Armas, i februar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close