Kendte1. september 2021

Sådan har Jennifer Garner det i virkeligheden med Ben Affleck og J. Lo

Efter 10 års ægteskab gik Jennifer Garner og Ben Affleck fra hinanden i 2015, sammen nåede de at få tre børn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods flere nedslående tidspunkter gennem det seneste år, grundet coronavirussen, så har der alligevel været enkelte – dog ganske store – lyspunkter for flere.

Herunder den 49-årige skuespiller Ben Affleck, der efter sit brud med skuespillerinden Ana de Armas i januar, hurtigt genfandt romancen med sin tidligere flamme, Jennifer Lopez.

Noget, der ikke kun var lykkelige nyheder for parret selv, men også for parrets millioner af fans, der endnu ikke alle har fået armene ned genforeningen mellem de to.

De to dannede første gang par tilbage i 00’erne, og de to kunne kalde sig forlovede fra 2002 til 2004, hvor de endte deres forhold.

Året efter blev Affleck i stedet gift med den i dag 49-årige ”13 Going On 30”-skuespillerinde Jennifer Garner – og nu er han altså tilbage hos Lopez.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega781020_006.jpg
 Foto: MEGA

Det var allerede kort tid efter Afflecks brud med Ana de Armas, at rygterne om hans genfundne romance med Lopez begyndte at svirre. Foto: MEGA

Noget som umiddelbart ikke som sådan går ekskonen særligt meget på.

Det fortæller en kilde tæt på skuespillerinden til ET.

- Hun har ikke noget problem med, at Affleck er sammen med J. Lo eller nogen anden for den sags skyld. Hun ønsker ham blot det bedste, lyder det fra insideren, som fortsætter:

- Det, der betyder mest for hende er, at Ben er en god far, fortæller vedkommende, som understreger, at de to lige nu har fundet en ”god rytme”, og at parrets fælles førsteprioritet er at sikre børnenes velbefindende og lykke.

null

Parret, der blev gift i 2005 og senere ansøgte om skilsmisse i 2015, fik sammen døtrene Violet, der i dag er 15 år gammel, Seraphina, der er 12 år gammel samt sønnen Samuel på ni år.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega620509_001.jpg
 Foto: MEGA

Det tidligere par deler ikke meget ud af deres privatliv i forhold til børnene, men de er ofte blevet spottet sammen ude med deres tre børn. Foto: MEGA

Godkendt af børnene

Det lader også til, at det ikke kun er de voksne, der har affundet sig med den genfundne romance.

- Deres børn ønsker kun at se deres forældre være glade, og det er det, der betyder mest for dem, lyder det videre fra kilden til Entertainment Tonight.

Tidligere på måneden tilbragte både Afflecks tre børn samt Lopez’ 13-årige tvillinger, Max og Emme da også en hel weekend sammen med hinanden og deres forældre.

Jennifer Garner selv har tilsyneladende også styr på kærligheden. Kort tid før lockdown satte ind, valgte hun og CaliBurger-bossen John Miller at gå fra hinanden. Men meget lader til, at de to også har genfundet melodien sammen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer_garner_2.jpg
 Foto: MEGA

Garner er generelt ikke meget for at tale ud om sine privatliv. Foto: MEGA

Sådan skrev PageSix tilbage i starten af sommeren. Skuespillerinden gør dog ikke synderligt ud af at dele ud af sit privatliv – hverken kæresten eller børnene.

null

Sponsoreret indhold