Kendte27. oktober 2021

Fans er rasende: Hvorfor er hun kun med i syv minutter?!

Det er ikke meget Zendaya, man får for pengene, hvis man glæder sig til at opleve hende i Hollywood-filmen "Dune"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har været en af årets mest ventede sci-fi-film, men efter den amerikanske biografpremiere på storfilmen "Dune", er fans mildest talt skuffede.

Mange havde nemlig set frem til at opleve "Euphoria"-stjernen Zendaya i rollen som Chani, men mange fans føler, de gik forgæves i biografen.

Den 25-årige filmstjerne er nemlig kun med i sølle syv minutter af filmen, der ellers har en solid lang spilletid på to timer og 35 minutter, og det har fået fans til at rase ud på Twitter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dune-zendaya.jpg
 Foto: Warner Bros

Zendaya i rollen som Chani i sci-fi-dramaet "Dune". Det er dog ikke meget, fans får for pengene, hvis det er hende, man glæder sig til at opleve i filmen. (Foto: Warner Bros.)

- Rulleteksterne var længere, end Zendayas tid på skærmen, skriver en bruger blandt andet på Twitter.

- Er træt af at se Zendaya blive vist frem for pressen, når hun ikke bliver givet den tid og det materiale, hun fortjener, skriver journalisten Zoe Haylock på sin Twitter-profil.

For magasinet Vulture har Zoe Haylock desuden skrevet en længere artikel om, hvor lidt Zendaya er med i "Dune"-filmen. En artikel, der i høj grad har været med til at sprede ordet og gøre Zendaya-fans både rasende og skuffede.

Zendaya har ellers fået masser af tid i både filmens officielle trailere og i pressematerialet, der er blevet udgivet forud for filmens premiere, og det har medvirket til, at fans havde forventet mere Zendaya, end de egentlig fik.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega797538_056.jpg
 Foto: MEGA

Zendaya og Timothée Chalamet til "Dune"-premieren i London den 18. oktober. Filmen fik premiere i de danske biografer den 16. september. (Foto: MEGA)

"Dune" er instrueret af Denis Villeneuve, der også står bag "Blade Runner 2049" og "Arrival" og har udover Timothee Chalamet i hovedrollen også "Star Wars"-stjernen Oscar Isaac, "Game of Thrones"-skuespilleren Jason Momoa og Rebecca Ferguson på rollelisten.

Tirsdag blev det bekræftet, at en "Dune 2" officielt er på vej.

Filmens instruktør har tidligere meddelt, at han har planlagt at lave i alt tre film med Timothee Chalamet i hovedrollen - og forhåbentligt noget mere af Zendaya?

Se fans brokke løs på Twitter:

Sponsoreret indhold