Nu kan de ikke skjule det mere: Zendaya og Tom Holland kysser løs

Foto: MEGA

Er dette måske den mest klokkeklare bekræftelse, vi kan få?

24-årige Zendaya og hendes medspiller i ”Spiderman”-filmene, den 25-årige britiske skuespiller Tom Holland, møssede for nyligt løs på køreturen, og det fangede fotograferne hos Page Six langt om længe. 

Parret, som også spiller dybt forelskede på det store lærred, satte således to fede streger under de vedholdende rygter om romance, der har stået på gennem flere år.

Holland ses på billederne holde kærligt om ”Euphoria”-stjernens kinder, mens han læner sig ind i et passioneret kys.

Zendaya og Holland blev spottet midt i deres hede kys i nabolaget omkring Silver Lake i Los Angeles, hvor Zendayas mor bor. Hvilket kunne tyde på, at den britiske stjerne har været en tur hjemme og hilse på svigermekanikken.

Afviste alt

Rygterne om parrets romantiske relation har floreret lige siden 2017, hvor de begge medvirkede i ”Spiderman: Homecoming”. Her spillede Tom Holland Peter Parker, mens Zendaya kunne ses i rollen som hans klassekammerat Michelle.

Allerede dengang løb sladderen, og parret fik det obligatoriske sammensatte Hollywood-navn ”Tomdaya”.

I sommeren 2019 afviste Tom Holland dog kæresterygterne i et interview med det amerikanske magasin Elle. Og det samme har den unge megastjerne Zendaya gjort gennem flere år ved andre lejligheder.

Faktisk så det over sommeren 2019 ud som om, at Holland i stedet kissemissede med den blonde Olivia Bolton. 

Tom Holland, 25, flettede fingre med sin daværende kæreste Olivia på en festival i Hyde Park i London i sommeren 2019. (Foto: MEGA)

Tom Holland, 25, flettede fingre med sin daværende kæreste Olivia på en festival i Hyde Park i London i sommeren 2019. (Foto: MEGA)

Kærlighedsforbandelsen

Mens amorinerne mellem de to filmstjerner er helt åbenbare, står det samtidig klart, at det nok er en rolle i en ”Spiderman”-film, man skal anskaffe sig, hvis man synes man går og mangler lidt held med at finde kærligheden.

I hvert fald tegner der sig lidt af et eventyrligt mønster, eftersom flere tidligere hovedrolleindehavere har fået sommerfugle i maven over hinanden- også uden for settet.

I 2011 mødte stjernerne Emma Stone og Andrew Garfield også hinanden på optagelserne til "The Amazing Spiderman", hvor Emma Stone spillede Gwen Stacy og Andrew Garfield spillede Spiderman.

Parret nåede at være sammen i fire år, inden de gik fra hinanden i 2015

Også Kirsten Dunst og Tobey Maguire fik et godt øje til hinanden, da de var rodet ind edderkoppedrengens net. 

De mødtes på settet til den første "Spider-man"-film i 2001. Ifølge filmens instruktør Sam Raimi, så var han bange for, at deres kemi i den virkelige verden ville gå ud over deres kemi på det store lærred. 

Men er man en af dem, der har set de tre "Spider-man"-film, hvor Kirsten Dunst og Tobey Maguire spillede overfor hinanden, så ved man, at Sam Raimis frygt var ubegrundet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close