Kendte14. februar 2019

Gisp! Fandt ÆGTE hvidhaj i forladt dyrepark

En australsk mand gjorde et uhyggeligt fund, da han gik på opdagelse i en forladt dyrepark i den australske delstat Victoria
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hvidhajen.jpg
 (Foto: YouTube)

Det er nok de fleste, der får lidt hjertebanken ved tanken om at gå på opdagelse i mørke og forladte rum.

Og hjertebanken var da bestemt også, hvad en australsk mand fik, da han forleden rendte rundt i en forladt dyrepark i Bass i den australske delstat Victoria.

For midt i parken – der var blevet efterladt i 2012 – fandt han en kæmpe tank fyldt med grumset vand… og en fem meter lang og ÆGTE hvidhaj i vandet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hvidhajen.jpg
 (Foto: YouTube)

Den efterladte hvidhaj blev fanget ud for Australiens kyst i 1998. Foto: YouTube

Hvidhajen var dog død, men så spillevende ud. Der var nemlig tale om en udstoppet hvidhaj, der de sidste mange år havde ”levet” i akvariet, der var fyldt med konserveringsmidlet formaldehyd.

Ifølge det australske medie Daily Mail var den fem meter lange hvidhaj blevet fanget i et tun-net ud for den australske sydkyst tilbage i 1998.

Dyreparken var blevet forladt tilbage i 2012 – angiveligt lukket af det australske dyrepoliti, RSPCA, fordi dyreparken ikke havde fået tilladelse til at holde levende dyr. Alle levende dyr blev overdraget til andre parker, efter parken lukkede.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/hvidhaj_i_vandet.jpg
 (Foto: MEGA)

Hvidhajen er en af havets mest frygtede jægere. Men den er også udrydningstuet. Foto: MEGA

Men der blev altså ikke fundet et nyt hjem til hvidhajen, der derfor stadig ”lever” i det grumsede vand i den forladte dyrepark.

Den australske mand filmede både øjeblikket, da han spottede hajen, og resten af den forladte park, da han var på opdagelse.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold