Kendte5. december 2016

Facebook-indsamling til døende mor gav 22.000 kroner på et døgn

På under et døgn lykkedes det for Dean Lewis at indsamle over 20.000 kroner til sin kræftsyge veninde og hendes datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14962715_10154217827964958_8915636317541897859_n.jpg
 Foto: Privatfoto

Kirsty-Jade McCaron er alvorligt syg af kræft. Hun har leukæmi, og er opgivet af lægerne. Derfor bruger hun nu alt sin tid på at skabe gode minder for sin datter, 5-årige Skylar, der indenfor kort tid må undvære sin mor.

Skylars største ønske er at komme til Disneyland i Paris, hvor hun især gerne vil møde Elsa, fra den populære Disney-film Frost. Men sådan en tur koster penge.

Den britiske mor overvejede derfor at sælge sin bil for at få råd til rejsen, og en dag delte hun helt tilfældigt de overvejelser med sin gode ven Dean Lewis.

Hvad hun ikke vidste var, at hendes historie rørte Dean Lewis så meget, at han besluttede sig for at gøre noget for at hjælpe sin syge veninde.

Derfor loggede han samme aften ind på sin Facebook-profil, hvor han delte dette opslag:

Her skriver han blandt andet, at han selv smider 1500 kroner i indsamlingen, for at få den i gang, og herefter gik det stærkt.

Under et døgn efter sit første opslag, kan en glad Dean Lewis fortælle sine venner, at der nu er samlet nok penge ind til at hjælpe familien:

Det fremgår her at det er blevet muligt at give familien et fire-dages ophold med fuld adgang til parken og halvpension på det bedste hotel i forlystelsesparken og flybilletter frem og tilbage.

Under hele indsamlingen har Dean Lewis ikke nævnt, hvem det handler om, og derfor vidste Kirsty-Jade McCaron ikke, at hendes ven forsøgte at hjælpe hende med at opfylde sin datters ønske. Derfor var det en meget overrasket mor, der modtog den gode nyhed fra Dean Lewis.

- Hun brød helt sammen i glædestårer. Hun forstod det slet ikke, siger han til Mirror.

Da det endelig gik op for den hårdt prøvede mor, skulle Skylar have den største overraskelse. Derfor arrangerede Kirsty-Jade og Dean Lewis, at en skuespiller klædt ud som Elsa skulle komme og overraske Skylar. Det hele blev filmet og lagt på Facebook, så de mange mennesker, der har bidraget til at få drømmen til at gå i opfyldelse, kunne se Skylars reaktion.

Se den søde video her:

Sponsoreret indhold