Krimi9. oktober 2020

MIAV! Betalte 5.000 for racekat - der var bare lige ét problem...

En canadisk kvinde troede, hun havde gjort et fornuftigt køb, da hun gav 5.000 kroner for en speciel racekat. Det viste sig dog efter kort tid, at den canadiske kvinde havde købt katten i sækken.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katten_1.jpg
 Foto: Privat

Canadiske Shaniya Yung elsker katte og særligt én mis kan gøre hende blød i knæene: Nemlig den særlige racekat sphynx.

Derfor var glæden også stor hos den canadiske kvinde fra Alberta, da hun kom hjem med lige netop en kattekilling af racen sphynx. Købt til den nette sum af $700, svarende til lige omkring 5.000 danske kroner.

Der var bare lige ét problem, som Shaniya gradvist – men sikkert – bemærkede. Hendes særlige racekat var nemlig ikke ganske særlig.

Det var i stedet en helt almindelig huskat, som sælgeren møjsommeligt havde barberet skaldet, inden at vedkommende solgte den til hende.

Det skriver det canadiske medie CBC.

Shaniya Yung havde købt den helt skaldede kat af JoAnne Dyck, som havde købt missen et par dage før af en katte-sælger. Den ”specielle” kat kunne dog ikke komme overens med JoAnnes anden kat, og hun valgte derfor at sælge racekatten videre til Shaniya.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katten_1.jpg
 Foto: Privat

Den helt almindelige kat - dog nybarberet. Foto: Privat

Og hun opdagede altså hurtigt, at noget ikke helt var, som det skulle være.

- De første to eller tre dage virkede det som om, at det kunne være en hårløs kat, men så begyndte pelsen at vokse mere og mere, fortæller Shaniya til det canadiske medie.

En dyrlæge blev hurtigt ligeså chokeret som Shaniya.

Missen var nemlig langt fra en racekat, men i stedet en helt almindelig (og nybarberet) huskat. Og der gik ikke lang tid, før at missen havde en hel del pels på sin krop.

- De havde gjort et vildt stykke arbejde. Det var vanvittigt. De fjernede hårene i hans øre, de tog hans knurhår. Han havde intet tilbage, fortæller Shaniya og tilføjer, at den nybarberede mis havde et par infektioner på sin hale som følge af den tætte barbering. Det har en antibiotikakur dog klaret nu.

Og selv om Vlad ikke er en speciel racekat, er han alligevel fantastisk.

- Han er legesyg og alt det der, fortæller den glade – men alligevel misfornøjede – katteejer.

Sponsoreret indhold