Bryllupsbillede fundet i WTC-ruinerne GENFORENET med ejer 13 år efter

Et bryllupsbillede fundet i ruinerne efter angrebet på World Trade Center 11. september 2001 er blevet genforenet med sin ejer 13 år efter

Et bryllupsbillede fundet i ruinerne efter angrebet på World Trade Center 11. september 2001 er blevet genforenet med sin ejer 13 år efter

Fotos: AOP og Twitter13 år efter at en irsk kvinde fandt et bryllupsbillede i ruinerne af World Trade Center i New York, er billedet blevet genforenet med sin ejer.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Den rørende historie tog sin begyndelse i dagene efter terrorangrebet mod USA 11. september 2001. Midt i ruinerne, hvor World Trade Center stod, fandt irske Elizabeth Stringer Keefe et billede, der stadig var intakt, efter de to tårne var styrtet sammen.


Billedet viste et smilende nygift par omgivet af en håndfuld venner - og Elizabeth Stringer Keefe besluttede sig for at gøre alt for at finde frem til billedets ejermand eller kvinde.

Hvert år på årsdagen for det forfærdelige terrorangreb postede Elizabeth Stringer Keefe derfor billedet på de sociale medier i håb om at finde historien bag det rørende billede, men der skulle gå 13 år, før hendes anstrengelser bar frugt.

13. september 2014 kontaktede en mand ved navn Fred Mahe den irske kvinde med ordene 'jeg kender folkene på billedet. Jeg var med til brylluppet'.

Og Fred Mahe kunne tilmed oplyse, at alle seks personer på billedet var i live og havde det godt.

Billedet blev taget ved en af Fred Mahes venners bryllup i Colorado i 2001.
Det andet fly brager ind i World Trade Center tidligt om morgenen, 11. september 2001 (Foto: AOP)


Det første tårn styrter i grus. Angrebet kostede næsten 3.000 amerikanere livet (Foto: AOP)
Redningsfolk arbejder for at finde eventuelle overlevende i ruinerne efter angrebet mod World Trade Center. Også Pentagon blev ramt af et fly, mens et fjerde fly stytede ned på en mark i Pennsylvania (Foto: AOP)


- Billedet hang ved mit skrivebord i World Trade Center på 77. etage, fortæller Fred Mahe, som kalder det 'fantastisk og inspirerende', at Elizabeth Stringer Keefe gemte billedet alle disse år.

Fred Mahe var endnu ikke mødt på arbejde, da to fly bragede ind i World Trade Center tidligt om morgenen 11. september og nåede derfor aldrig op på sit kontor, som blev pulveriseret, da bygningen styrtede i grus.

Nu er han efter 13 år blevet forenet med billedet, der mirakuløst blev fundet intakt i ruinerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close