EyeQ-Trine indtager Schackenborg

41-årige Trine Jakobsen, tidligere Jepsen, skal nu stå i spidsen for Schackenborg Fonden.

41-årige Trine Jakobsen, tidligere Jepsen, skal nu stå i spidsen for Schackenborg Fonden.

(Foto: Niels S. Andersen)

Vi kender hende især som Melodi Grand Prix-vinder og EyeQ-stjerne – men 41-årige Trine Jepsen har i dag skiftet scenen ud med de bonede gulve.

Hun er nemlig blevet direktør for Schackenborg Fonden.

Det skriver TV Midtvest.

Siden 2015 har Trine, der i dag har skiftet efternavnet Jepsen ud med Jakobsen, været direktør på herregården Nørre Vosborg i Vestjylland – en stilling, som hun altså nu har sagt op til fordel for fonden, der ejer og driver prins Joachims tidligere hjem i Sønderjylland, Schackenborg Slot.

Artiklen fortsætter under billedet ...

EyeQ til ZULU Awards i 2002. Gruppen bestod af Trine Jepsen, Julie Næslund, Louise Lolle og Sofie Hviid. Inden da havde Trine i 1999 vundet Melodi Grand Prix med sangen ”Denne gang” sammen med Michael Teschl.

EyeQ til ZULU Awards i 2002. Gruppen bestod af Trine Jepsen, Julie Næslund, Louise Lolle og Sofie Hviid. Inden da havde Trine i 1999 vundet Melodi Grand Prix med sangen ”Denne gang” sammen med Michael Teschl. (Foto: Claus Poulsen)

– Jeg har været utrolig glad for mit arbejde på Nørre Vosborg gennem de seneste fire år. Jeg har nydt det fantastiske samarbejde med personale og frivillige, og jeg er stolt af, at vi i fællesskab er lykkedes med at udvikle Nørre Vosborg til et kulturelt fyrtårn i Holstebro Kommune.

Når jeg alligevel har valgt at fratræde min stilling, er det, fordi jeg har fået et tilbud, som jeg simpelthen ikke kan sige nej til, siger Trine til TV-stationen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close