Nyheder16. september 2014

’Popstars’-stjernens dystre fortid: Blodig barndom

21-årige Alaa så sin far skære en pædagogs arm op
Af af
Alaa har haft en hård barndom og bruger i dag musikken til at finde ro
Alaa har haft en hård barndom og bruger i dag musikken til at finde ro
 Foto: Peter GrosenHan har allerede charmeret de tre dommere i Kanal 5s 'Popstars'. Men bag facaden gemmer 21-årige Alaa på en dyster historie. Han blev som barn tvangsfjernet og voksede op på en institution, fortæller han i et stort interview med SE og HØR.

En lørdag nat i april 2003 brød en 43-årig irakisk mand sammen med sin kone og en ven ind på en institution på Fanø, hvor parrets fire børn var tvangsanbragt. Her overfaldt han en kvindelig pædagog. Han fægtede med en kniv og skar pulsåren i hendes arm op, hvorefter han bagbandt hende, mens hun blødte voldsomt.

Mandens ældste søn på ti år så det dramatiske overfald, der for evigt har prentet sig in i hans bevidsthed. I dag er drengen, Alaa, blevet 21 år, og sidste mandag fik han hele Danmarks popdiva Medina til at græde, da han sang for hende i det første afsnit af 'Popstars' på Kanal 5.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bcba36c9918a421d863a3016d53070b1.jpgAlaa bruger musikken, når han føler sig skrøbelig (Foto: Peter Grosen)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e47e9fa1e7ca4c8ea04ff15434dcd1f8.jpgAlaa har charmeret og rørt især Medina i 'Popstars' (Foto: Peter Grosen)


Med sine store høretelefoner på ørerne og popmelodier på sin iPhone lukker Alaa sig tit inde i sin egen verden, hvor han finder fred i musikken, der altid har givet ham ro:

- Jeg blev tvangsfjernet, da jeg var seks år gammel, og det faldt mig naturligt, at når jeg havde det ad helvede til, så gik jeg ind på mit værelse og lukkede mig inde i mig selv, mens jeg skruede op for musikken og begyndte at synge, siger Alaa i et stort interview med SE og HØR og uddyber:

- Det gjorde jeg også, efter at jeg så min far skære pædagogens arm op. Musik har været det største redskab i mit liv. Der er ingen, der kan røre mig, når jeg er i den verden.

Læs det store interview med 'Popstars'-stjernen i SE og HØR, der er på gaden nu:

- Blev udskrevet fra institution som 18-årig: Gik psykisk ned

- Alaa: - Jeg var afhængig af amfetamin og hash

LÆS OGSÅ: Så mange så Popstars

LÆS OGSÅ: Popstars: Husker du vinderne?

LÆS OGSÅ: 'Popstars' blev til flopstars

Sponsoreret indhold