Ewan McGregor betaler dyrt for sidespring

I maj 2017 annoncerede Ewan McGregor, 49, og hans kone Eve Mavrakis, 54, at deres ægteskab var forbi. 

Nu - tre år senere - er deres skilsmisse gået igennem, og dokumenter viser, at det har været et ualmindeligt dyrt brud for McGregor. 

Parret har sammen fire døtre, Clara, 24, Jamyan, 19, Esther, 18 og Anouk på ni, og det amerikanske ugeblad People har fået indsigt i skilsmissepapirerne.

Her fremgår det, at skuespilleren skal betale 93.000 kroner om måneden i børnepenge for deres yngste barn, som endnu ikke er blevet myndigt. 

Artiklen fortsætter under billedet

Ewan McGregor og Eve Mavrakis var gift i over 20 år, og sammen har de fire døtre. Foto: MEGA

Ydermere skal skuespilleren oprette en fond, der skal betale for de fire døtres uddannelse, ligesom ekskonen kan indkassere hele 223.000 kr. om måneden i hustrubidrag. 

Og her stopper pengene ikke med at rulle ind på kontoen for den nu tidligere fru McGregor: Ifølge People får hun også halvdelen af den formue, som skuespilleren har skrabet sammen fra film og tv-serier som "Fargo", "Star Wars"-filmene, "Trainspotting", "Big Fish" og "Moulin Rouge", som bare er et udpluk af de mange produktioner, han har spillet med i. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Ewan McGregor med sin nye flamme, "Fargo"-kollegaen Mary Elizabeth Winstead. Foto: MEGA

McGregor blev separeret fra sin kone i maj 2017, og det var omkring samme tidspunkt, han blev fotograferet hånd i hånd med sin "Fargo"-kollega Mary Elizabeth Winstead, 35.

Hans ældste datter Clara antydede tilbage i 2018, at hendes forældre brud var en grim affære: I forbindelse med sin fars valg kaldte hun direkte faderens nye kæreste for ”a piece of trash” (en lort, red.). 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close