Strid skilsmisse: Ewan McGregor kæmper mod eksen

Ewan McGregor og Eve Mavrakis var gift i 22 år, før han byttede hende ud med en yngre skuespiller.

Ewan McGregor og Eve Mavrakis var gift i 22 år, før han byttede hende ud med en yngre skuespiller.

(Foto: MEGA)

Efter 22 års ægteskab og fire børn smuttede 47-årige Ewan McGregor fra sin 52-årige Eve Mavrakis til fordel for den 33-årige skuespiller Mary Elizabeth Winstead, som han mødte under optagelserne til ”Fargo”.

Det faldt naturligvis ikke i særlig god jord hos konen, og nu er der oveni en slem strid om, hvor meget Ewan McGregor, der er god for omkring 300 millioner kr., skal betale til sin tidligere hustru.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er den 33-årige Mary Elizabeth Winstead, der har fået skuespilleren til at smutte fra sin kone og sine børn. (Foto: MEGA)

Ifølge Mirror har han frivilligt betalt for leveomkostninger for Eve og sine yngste børn. Eksparret har Clara på 22, Jamyan på 17, Esther på 16 og Anouk på syv år sammen, og her har Ewan betalt for de tre yngste, men nu mener han, at han betaler for meget.

Eve mener derimod ikke, at McGregor betaler nok, og de to kan ikke blive enige.

McGregors datter raser

Det er ikke kun ekskonen, der er stærkt utilfreds med den skotske stjerne. Hans ældste datter Clara har i forbindelse med sin fars valg direkte kaldt hans nye kæreste for ”a piece of trash” (en lort, red.). Det fortryder hun nu, men hun er stadig meget uenig i den måde, Ewan har handlet over for hendes mor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Clara McGregor er ikke glad for den måde, hendes far har håndteret bruddet. Men hun bakker sin far op, selv om hun har raset mod hans yngre kæreste. (Foto: MEGA)

Clara har i hele striden været 100 procent på sin mors side, men hun siger også, at hun selvfølgelig elsker sin far og vil beholde forholdet til ham.

– Vi er utrolig tætte, og selv om jeg er stærkt uenig i den måde, han har håndteret tingene på, vil jeg altid elske ham. Og jeg håber selvfølgelig, han er lykkelig, lyder det fra datteren.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close