Hollywood23. oktober 2017

Ewan McGregor skilt efter 22 års ægteskab

Den skotske skuespiller er ikke længere sammen med sin kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8583891cc.jpg
 Foto: All Over Press

Efter 22 år og fire børn sammen er det forbi mellem Ewan McGregor og Eve Mavrakis. Det skriver People.

Skilsmisserygterne kommer i kølvandet af, at 46-årige McGregor søndag blev set i hed nærkontakt med "Fargo"-kollegaen Mary Elizabeth Winstead, og en kilde tæt på familien afslører over for People, at McGregor og konen har været separerede siden maj.

The Sun kunne søndag vise billeder af "Star Wars"-stjernen, der kissemissede med Mary Elizabeth Winstead på en café i London.

- De sad opslugt i dyb samtale og var sammen i mere end en time. Da de forlod stedet, hoppede hun bag på Ewans motocykel, og de kørte væk sammen, afslører et vidne til The Sun.

Artiklen fortsætter under Facebook-indlægget.

Ewan McGregor og Mary Elizabeth Winstead spiller over for hinanden i TV-serien "Fargo", hvor de blandt andet også har indspillet hede sexscener sammen, og McGregor har også figureret på skuespillerindens Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet.

Samme dag, som McGregor og Winstead blev set sammen, viste Eve Mavrakis sig uden sin vielsesring i L.A., hvor hun, McGregor og deres fire døtre har boet siden midten af 90'erne.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08790812.jpg
 Foto: All Over Press

Eve Mavrakis set uden sin vielsesring søndag. Foto: All Over Press.

McGregor og grænsk-franske Mavrakis mødte hinanden under indspilningerne af TV-dramaet "Kavanagh QC" i 1995, hvor hun arbejdede i kostumeafdelingen. Kort efter fik han sit internationale gennembrud som heroin-afhængig i filmen "Trainspotting".

Parret blev gift i 1995 og flyttede derefter til Los Angeles. Parret har sammen fire døtre, hvoraf en af dem er adopteret fra Mongoliet.

46-årige Ewan McGregor har tidligere fortalt, at han, før han mødte sin kone, havde været sammen med et utal af kvinder.

Men da han mødte Eve vidste han, at det var hende, han ville være sammen med.

- Jeg vidste med det samme, at jeg virkelig gerne ville være sammen med hende. Jeg havde lyst til at være sammen med hende på en anden måde end de mange andre kvinder, jeg har været sammen med op til det tidspunkt. Og tog ikke fejl, jeg tog den rigtige beslutning, har Ewan fortalt i Jonathan Ross Show.

McGregor har gentagne gange måtte afvise, at han har haft sidespring med de kvinder, han spillede over for på film.

I 2001 afviste han, at han havde en affære med Nicole Kidman, som han spillede overfor i musicalfilmen "Moulin Rouge".

I 2010 måtte han igen lægge ører til rygter om, at han kom lidt for tæt på Melanie Laurent, som han spillede over for i "Beginners".

Sponsoreret indhold