Kendte21. marts 2020

Katerina Pitzner og Wafande står frem: Er vi kærester?

Længe har rygterne svirret om en spirrende romance mellem Katerina Pitzner og Wafande. Nu står de to kendisser frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-03-21_kl._12.07.13.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Midt i corona-krisen har både diamanthandler Katerina Pitzner og den populære hitmager Wafande lidt lettere til smil end os andre.

Gennem længere tid har der floreret et væld af rygter om, at de to kendisser skulle være et par nu.

Spekulationerne og deres mulige romance tog for alvor fat, da musikeren og forretningskvinden kom hjem fra tv-programmet "Over Atlanten".

Her skulle de to sammen med fire andre kendte danskere sejle over Atlanterhavet. Det program har premiere i morgen på Dplay.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200305_wen_-_over_atlanten_73.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Foruden Katerina og Wafande er de kendte danskere i "Over Atlanten" Julia Sofia Aastrup, Jesper Vollmer, Kristian von Hornsleth og Anders Lund Madsen (Foto: Kaspar Wenstrup)

Siden Wafande og Katerina kom hjem fra deres tv-rejse, har mange spekuleret i, om de var mere end bare venner. Nu tager de endelig bladdet fra munden.

- Der er så mange, der spørger, om vi to er kærester. Og jeg synes simpelthen, at vi er nødt til at afsløre det, siger Pitzner-familens overhoved og fortsætter:

- Det er vi jo ikke, og det er der kun én grund til. Hvad er den? spørger hun Wafande, som man på videoen kan se være sammen med Katerina og hendes to døtre Elvira og Thalia.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-02-13_kl._20.16.58.png
 Foto: Thomas Laursen

Katerina har døtrene Thalia, Elivra og Ophelia (Foto: Thomas Laursen)

Det er tydeligt at høre, at måske-parret er fyldt humor og sarkasme, da de deler denne opdatering med Katerinas næsten 60.000 følgere på Instagram. Det kan især høres på Wafandes svar til spørgsmålet om, hvorfor de to ikke er kærester.

- Det var fordi, at du ikke synes, at min investering i diamanter var god nok. Ej, det er fordi jeg er sort haha, skraldgriner hitmageren, inden han bliver afbrudt af Katerina.

- Nej, det er fordi, jeg ikke vil have flere børn. Det er det, der er deal-breakeren, siger hun, mens Wafande nikker anerkendende.

Sponsoreret indhold