Kendte21. marts 2021

Svømmebaben Sarah Bro smider alt tøjet

Hun har gjort det før, og nu gør hun det igen. Den smukke Sarah Bro viser sin veldrejede krop frem på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarah-bro.png
 Foto: Mikael Rieck

Den forhenværende professionelle svømmer Sarah Bro har søndag fået slået fast, at hun er en af de labreste sportsudøvere i kongeriget.

Søndag eftermiddag har den 25-årige Bro nemlig delt en række billeder af sig selv uden noget kluns på kroppen.

De flotte billeder er taget i forbindelse med nye udgivelse af "100 Great Danes".

- Jeg er ved at sprænge af stolthed over at være med i den anden udgave, som er en stor hyldest til kvindekroppen, skriver Sarah Bro på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Jeg håber også, at det kan være en særlig hyldest til den kvindelige sportskrop med bredde skuldre, muskuløse arme og markerede lår.

- Når jeg ser de her billeder, er jeg stolt over, hvordan min karriere har formet mig og givet mig indre og ydre styrke. Og jeg vil for evigt være fascineret over, hvordan vores fantastiske kroppe bliver ved med at udvikle sig, skriver hun.

Se billederne af Sarah Bro her:

Farvel til svømmekarrieren

Sarah Bro har gennem sin imponerende svømmekarriere sikret sig sejren i adskillige danske mesterskaber, vundet bronze ved VM i svømning og ikke mindst deltaget i OL i Rio tilbage i 2016.

Sidste år kunne hun dog til alles overraskelse afsløre, at hun havde valgt at sige farvel til den højt elskede svømmesport.

- Jeg tror, jeg selv havde fået kreeret det her forventningspres. Og i lang tid følte jeg bare, at hvis jeg nu bare gør det, kan jeg stadig gøre det, jeg gerne vil. Men det kan man ikke i svømning. Det er en hjertesag. Man skal elske det. Så kom der et kæmpe crash i 2018, sagde hun dengang til TV 2 Echo.

Senest har Sarah Bro medvirket i "Korpset - gjort af det rette stof" på TV 2 og i den kommende sæson af "Over atlanten".

Sponsoreret indhold