Kendte2. februar 2015

Tør du købe? Nu er verdens uhyggeligste hus til salg

Huset fra Paranormal Activity kan blive dit
Af af
Huset fra Paranormal Activity kan blive dtn - hvis du da tør købe det
Huset fra Paranormal Activity kan blive dtn - hvis du da tør købe det
 Foto: YouTubeHar du altid drømt om et sandfarvet hus i San Diego med fire værelser, to badeværelser, stor terrasse og pool? Og er du fan af gyser-filmen 'Paranormal Activity'?

Ja, så er det måske nu, du skal slå til.

For nu kan du nemlig få fingre i dét hus, som blev brugt i filmen om det unge par, der flytter ud til forstæderne og ind i et hus, der viser sig at være besat af onde og særdeles uhyggelige ånder.

LÆS OGSÅ: For uhyggelig? Denne film er taget af plakaten

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ccbe3c1d21bf473e8bd6960f5bc50852.jpgHuset kan blive dit for knap fem millioner danske kroner (Foto: YouTube)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8e736c6c5e4f4037a1670e6670545856.jpgHuset kan blive dit for knap fem millioner danske kroner (Foto: YouTube)


Det 'paranormale hus' med fire værelser og to badeværelser ligger i en rolig forstand til San Diego og kan blive dit, hvis du ligger inde med knap fem millioner kroner. Huset er nemlig udbudt til 749.000 dollars, svarende til lige under fem millioner danske kroner.

- Det er et fantastisk område. Jeg er sikker på, at det hurtigt vil blive solgt, siger naboen Marina Irvine ifølge Daily Mail.

Dog melder salgsopstillingen ikke, om der - stadig - er uhyggelige ånder i huset.

LÆS OGSÅ: Lars von Trier indspiller ny gyser

'Paranormal Activity' fik verdenspremiere i 2009, og trods sit beskedne budget på under 100.000 danske kroner toppede filmen box office-listen.

Filmen handler om det unge par Katie og Micah, der begynder at fornemme 'mærkelige ting' i det hus, de lige er flyttet ind i. Specielt når parret sover - eller forsøger at sove.

Derfor vælger Micah at opsætte et dyrt videokamera for at dokumentere, hvad der foregår - og begynder det for alvor at blive uhyggeligt.

Her kan du se traileren til den uhyggelige film:

Sponsoreret indhold