Kendte 23. januar 2017

Rørende video: Er det her det sødeste frieri nogensinde?

Et helt særligt frieri bliver lige nu set igen og igen. Og det kræver da også noget helt usædvanligt, hvis man ikke bliver rørt af videoen
Foto: All Over

Da Matthew Russo besluttede sig for at fri til sin kæreste, Kristina, lagde en noget af en plan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han fortalte sin kæreste, at han skulle på ferie med sin ven, men i virkeligheden rejste han USA tynd for at besøge de vigtigste mennesker i Kristinas liv.

Han besøgte blandt andet hendes bedstemor, og fortalte hende om sine planer om at fri til hendes barnebarn. Som reaktion gav hun en ring, hun selv havde fået af sin stedmor, og som hun ville have, Kristina skulle have.

Han besøgte også sine svigerforældre, der ikke kan holde tårerne tilbage over hans overraskelse, og som med det samme giver sin godkendelse til at han kan fri til deres datter.

Matthew rejser også til New York, hvor han besøger Kristians fars gravsted, og hvor han lover hendes far at passe godt på hende.

Alt dette bliver filmet og klippet sammen til en video.

En video, som Kristina slet ikke ved eksisterer, da hun en dag tager til Napa Valley for at fejre en vens fødselsdag. Eller det tror hun, hun skal.

I stedet dukker videoen op, og overrasker den kommende brud.

Til sidst bliver hun naturligvis genforenet med sin kæreste, og foran hele sin familie går han endelig på knæ for den overvældede kommende brud.

Videoen af hele frieriet stammer fra sommeren 2016, men lige nu bliver det altså flittigt delt på de sociale medier. Og det er der ikke noget, at sige til. Selv for folk, der ikke kender parret, er det en rigtig tårepresser.

Du kan se hele videoen af det romantiske frieri lige her:

Sponsoreret indhold