Kendte6. november 2022

Emily Ratajkowski efter brud fra utro eks: – Jeg gider ikke noget pis

Den 31-årige model Emily Ratajkowski finder sig ikke noget – og da slet ikke, når det kommer til utroskab
Supermodellen Emily Ratajkowski proklamerer, at hun nu kun har én mand i sit liv, hun skal tage hensyn til: hendes etårige søn Sylvester.
Supermodellen Emily Ratajkowski proklamerer, at hun nu kun har én mand i sit liv, hun skal tage hensyn til: hendes etårige søn Sylvester.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Det er ikke mange måneder siden, at den garvede supermodels eks Sebastian Bear-McClard blev afsløret i at være utro. Og selv om skurken var nede på sine grædende knæ og bede om tilgivelse, så viser modellen altså ingen nåde.

Emily Ratajkowski har siden utroskabsafsløringen ikke kommenteret synderligt på den situation, der således inden længe gør hende til en fraskilt kvinde. Hun har dog sendt et par svinere af sted mod sin eks, hvor hun blandt andet hentyder til, at han er “grim” – og så er det da heller ikke længe siden, modellen blev spottet kysse med den 35-årige dj Orazio Rispo på åben gade.

Derudover har Emily Ratajkowski da heller ikke lagt skjul på, at hun er både rasende og ked af det:

– Jeg føler vrede og tristhed, men jeg føler også spænding og glæde. Alle dage er forskellige, lød for nylig fra supermodellen i et interview med Harper's Bazaar.

– Den eneste gode ting er, at jeg føler alle disse ting. For det gør, at jeg ved, at jeg nok skal blive okay.

Noget tyder da heldigvis på, at Ratajkowski er på vej videre og i den grad har fået det bedste ud af situationen:

– Det er helt vildt, ærligt. Jeg skylder ikke nogen noget – andet end min søn, som er min eneste mand, forklarer Victoria’s Secret-modellen i et interview, da hun forleden gæstede det populære "Today Show".

Emily Ratajkowski forklarer videre, hvordan hun nu er stoppet med at acceptere at være i situationer, som hun ikke bryder sig om.

– Jeg gider ikke noget pis.

Sponsoreret indhold