Kendte8. september 2022

En sviner til utro eks? Supermodel Emily Ratajkowski elsker "grimme mænd"

Der er ikke ligefrem tegn på tilgivelse fra den garvede model
Emily Ratajkowski
 Foto: MEGA

Selv om Emily Ratajkowskis eksmand har været nede på sine grædende knæ for at bønfalde supermodellen om at tilgive hans utroskab, så er det, som om dét aldrig kommer til at ske.

Egentlig har parret angiveligt ikke officielt anmodet om skilsmisse, men da Sebastian Bear-McClard for få måneder siden blev afsløret i utroskaben, forlod Emily Ratajkowski ham prompte.

Alt tyder altså på, at supermodellen ikke har planer om at se sig tilbage – til gengæld er hun ikke umiddelbart bleg for at sende svinere af sted efter sin utro eks.

I en video på TikTok på lipsyncher den 31-årige model til nummeret “Pump 101” af Digga D and Still Brickin.

– Hvordan kan jeg sige det her på en pæn måde?, mimer Emily Ratajkowski, mens musikken spiller.

Samtidig kører også en anden video med en tekst, som af nogen muligvis kan tolkes som en reference til hendes 41-årige ægtemand:

– Når han tror, han er en 10’er, fordi han fik dig, men du kan lide grimme mænd.

Som kommentar til videoen har supermodellen desuden delt en lille tekst, som lyder, at det hele naturligvis er en joke – “af juridiske årsager”. Muligvis for at helgardere sig mod eventuelle søgsmål.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sebastian Bear-McClard og Emily Ratajkowski i december 2019.
Sebastian Bear-McClard og Emily Ratajkowski i december 2019.
 Foto: MEGA

Ny flamme?

Den smukke nysingle er muligvis allerede på vej videre efter bruddet. I hvert fald lyder diverse rygter på, at Emily Ratajkowski “i al hemmelighed” dater ingen ringere end den 58-årige skuespiller Brad Pitt.

Ifølge det amerikanske medie OK! Magazine har hr. Pitt haft et godt øje til modellen siden Vanity Fairs Oscar-efterfest i 2020. Dengang var Emily Ratajkowski dog selvsagt ikke ledig på markedet.

Se TikTok-videoen, hvor Emily Ratajkowski muligvis sender en sviner af sted mod sin utro eks, nedenfor.

Sponsoreret indhold