Kendte 17. august 2021

Emil fra "Landmand søger kærlighed": Jeg var mundlam

Den 26-årige landmand fik sig en overraskelse, da han blev overøst med komplimenter i den nye sæson af “Landmand søger kærlighed”
(Foto: TV 2: Anders Brohus)

En video på halvandet minut.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fik 129 piger til at finde brevpapiret frem og skrive til 26-årige Emil Bay Mortensen, som er med i den nye sæson af “Landmand søger kærlighed”.

– Jeg var mundlam. Jeg havde slet ikke regnet med at få så mange breve.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Anders Brohus)

Emil har aldrig set sig selv som en eftertragtet fyr og havde svært ved at få armene ned over den enorme interesse, han fik fra pigerne.
– Men det er jo kun et brev, som virkelig gælder, og det skal være fra den rigtige, siger Emil. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

Det var godt, at der var ryglæn på stolen, for jeg var ved at falde ned af den, siger Emil til SE og HØR.

I brevene var komplimenterne lige så mange.

Pigerne var vilde med hans smil, humor og charme. Det smigrede Emil, som til gengæld brugte mange timer på at gennemgå alle brevene to gange.

– Hvis pigerne havde brugt tid og mod på at skrive til mig, så var det mindste, jeg kunne gøre, at være 100 procent sikker i min sag, når jeg valgte, siger den 26-årige landmand.

Manglede modet

Han er ifølge sig selv ikke vant til at få så meget opmærksomhed fra pigerne – og har haft én kæreste i sit voksne liv.

Det forhold sluttede for halvandet år siden, og siden har dating ikke været noget, han for alvor turde kaste sig ud i.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Anders Brohus)

Lene Beier, 44, skal for syvende gang forsøge at hjælpe kærlighedshungrende landmænd med at finde den eneste ene.
Og hvis det går, som det plejer, så er succesraten ret høj. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

– Jeg har haft Tinder, og jeg tror, at jeg har været på to tinder-dates.

Jeg har også skrevet med piger, men jeg har ikke haft modet til at tage det sidste skridt og mødes med dem, erkender Emil.

I “Landmand søger kærlighed” var der dog ingen vej udenom.

– Speeddaten var noget af det mest grænseoverskridende, jeg nogen sinde har prøvet: At jeg skulle date fem piger, som jeg aldrig har mødt før, siger Emil.

Inden speeddaten havde han terpet brevene grundigt.

– Dagen inden læste jeg de fem breve – og så terpede jeg dem sammen med min veninde, som også havde meldt mig til programmet.

Hvis der så blev akavet stilhed, så kunne jeg spørge ind til det, som de havde skrevet, men også stille spørgsmål til det, som ikke stod i brevene, fortæller Emil, som heldigvis klarede alle fem dates med masser af grin og snak.

Plads til børn og kæreste

Emil bor i Haldum mellem Randers og Aarhus i sit barndomshjem sammen med sin far og faderens kæreste, hvor de driver et fritidslandbrug.

– Jeg har i flere år kigget på landbrugsejendomme, så jeg kunne få mit eget, men jeg har bare ikke fundet det rigtige endnu.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Anders Brohus)

Ud over 26-årige Emil Bay Mortensen kan du også møde 73-årige Svend Erik Paulsen, 45-årige Allan Jensen, 29-årige Christian Frigaard og 25-årige Maxine Sørensen i “Landmand søger kærlighed”. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

Det er nok en af grundene til, at jeg stadig bor hjemme, lyder det fra Emil, som flyttede hjemmefra, de år han gik på landbrugsskole, ligesom han har boet i en medarbejderbolig, da han arbejdede på en svinefarm på Mors.

Han er uddannet med grise i speciale, men den ambitiøse landmand har siden læst videre til agrarøkonom og arbejder i dag i en foderstof, hvor han er teknisk konsulent på de produkter, de sælger til svineavlere.

– Det ville passe mig fint at have det arbejde og have et fritidslandbrug ved siden af, men jeg ville også gerne have et fuldtidslandbrug en dag, siger Emil.

Her skal der uden tvivl være plads til både kæreste og i fremtiden også børn.

– Jeg går altid ind i et forhold med tanken om, at det skal være det sidste. Jeg gider ikke en sommerflirt.

Hvis jeg dater, så er det for at finde den rette, slår landmanden fast.

– Det kan også være derfor, jeg ikke har haft en masse kærester. Selv om jeg har datet, så har det måske bare ikke været den rigtige, erkender Emil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2: Anders Brohus)

Efter fem speeddates valgte Emil at invitere Augusta, Melissa, Louise og Bente med på en gruppedate.
– Det var sjovt og udfordrende at date så mange piger på én gang.
Jeg havde lidt problemer med at være i datingmode og mærke, hvad jeg føler, når man skulle give dem alle lige meget opmærksomhed, og det var et vigtigt valg, jeg skulle tage. (Foto: TV 2: Anders Brohus)

SE og HØR håber, at han finder den rette i “Landmand søger kærlighed” – og indtil videre har de fem piger i hvert fald levet op til Emils værdier.

– Jeg kan godt lide smukke piger. Men når jeg søger en kæreste, så handler det mere om, at de er søde og rare over for mig.

Og så skal det være en pige, som kan bo på landet, for jeg kan ikke bo i byen. Og så kan jeg godt lide en pige med god humor. De skal tage noget gas og give noget gas igen, siger Emil.

Du kan se ham i jagten på kærligheden på TV 2 tirsdage klokken 20.00.

Sponsoreret indhold