”Landmand søger kærlighed”-par ramt af ubærlig tragedie: Datteren død i traktorulykke

Tirsdag eftermiddag blev politiet i Nordjylland kaldt til en adresse i Jerslev, hvor en halvandet år gammel pige på tragisk vis var blevet påkørt af en traktor med påhængsvogn.

Pigen blev ved ankomsten på sygehuset erklæret død af sine kvæstelser.

Det viser sig nu, at den forfærdelige ulykke er sket hjemme hos Nicoline og Thomas Bertram, som mange danskere har lært at kende i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed” for tre år siden. Og at det er altså deres datter, Marie, der har mistet livet.

Af politiets oprindelige pressemeddelelse udsendt et døgn efter selve ulykken, fremgik det, at traktoren blev ført af pigens far.

Dødsfaldet og detaljerne herom bekræftes af den 31-årige landmand til Ekstra Bladet. 

- Jeg har meget svært ved det hele, for det er mig, der kom til at køre hende ned, selvom det ikke var bevidst. Det var en tragisk ulykke. Vi har mistet vores lille solstråle. Hun var en fantastisk pige, fortæller han til avisen, hvorefter han med en klump i halsen tilføjer: 

- Vi er knuste. 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Datteren Marie var ofte med ude i marken, når hendes far arbejdede. (Foto: Lars H. Laursen)

Parret mødte hinanden i det populære datingprogram i 2018, og sommeren efter blev de gift. Den 29. januar blev de forældre til lille Marie, som altså ikke blev mere end halvandet år gammel.

Efter politiet, bilinspektøren og arbejdstilsynets undersøgelser på stedet blev det konkluderet, at der er tale om en yderst tragisk ulykke, som skete, mens der blev foretaget arbejde på grunden.

Thomas Bertram fortæller nu, at han var i gang med at fodre sine grise, da den frygtelige ulykke indtræf. 

Nicoline og Thomas roser beredskabet, der tirsdag eftermiddag gjorde alt for at redde den lille pige. De har efterfølgende fået tilbudt psykologhjælp, hvilket de fortæller, at de har tænkt sig at tage imod. 

Alt ved tv-parrets kærlighedshistorie flaskede sig ellers.

Lykken var ganske enkelt gjort for den dengang generte 29-årige landmand fra Vendsyssel, da han faldt pladask for Nicoline, som blandt mange andre kvinder bejlede til ham for åben skærm i 2018.

De to blev gift på Dronninglund Slot, hvor de havde mødt hinanden første gang. Siden faldt hans andre store planer i hak: Han ville være far, før han fyldte 30.

Nu er de igen kun to på den lille røde murstensgård i Jerslev. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close