Kendte 16. juli 2021

Landmandsparret fik opfyldt deres ønske: En flot dag

Midt i sorgen glæder Thomas og Nicoline Bertram sig over, at folk donerede penge til syge børn, da deres datter blev begravet
(Foto: Lars Horn)

I højt solskin begravede Thomas og Nicoline Bertram forleden deres datter Marie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det var en flot dag, siger Thomas Bertram til SE og HØR.

Begravelsen fandt sted i Jerslev Kirke, hvor halvandetårige Marie også er døbt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars Horn)

– Min storebror havde lavet kisten til Marie. Det var et mesterstykke, som hun nu kan ligge og sove i, siger Thomas Bertram. (Foto: Lars Horn)

– Rustvognen var en hvid hestevogn, siger Thomas, der i 2018 mødte Nicoline i TV 2’s “Landmand søger kærlighed”.

– Vi kørte en tur med Marie hen til en lokal skov, hvor jeg er opvokset, så kørte vi over forbi mine forældre og ad bagvejen over til, hvor vi bor.

– Sammen med de nærmeste venner og familie var vi ude i marken, hvor Marie blev kørt ned, og så gik vi i begravelsesoptog fra vores gårdsplads og op til kirken, forklarer Thomas om dagen, der blev smuk på trods af de triste omstændigheder.

Marie mistede livet 22. juni, da hun som så ofte var med ude i marken og hjælpe sin far med at fodre familiens økologiske grise. Da Thomas skulle rykke sin traktor med vogn, opdagede han for sent, at Marie havde flyttet sig, og vognen ramte hende. Hendes liv stod desværre ikke til at redde.

Glædes midt i sorgen

Forældreparret er glade over, at folk fulgte deres ønske om at erstatte blomsterne til begravelsen med en donation til Danske Hospitalsklovne og Kræftens Bekæmpelse. Det er sammenlagt indsamlet mere end 70.000 kroner.

– Det er vi meget benovede over. Det havde vi slet ikke forestillet os, siger Thomas, der glæder sig over, at andre børn får glæde af pengene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Thomas og Nicoline Bertram mødte hinanden i 2018, da de var en del af “Landmand søger kærlighed”. De blev gift i 2019, og i januar 2020 fik de datteren Marie. (Foto: Privat)

Sammen med donationerne kan folk sende en hilsen til parret.

– Det betyder meget at læse de beskeder, som folk skriver, siger Thomas, der så småt er vendt tilbage til hverdagen i marken og med dyrene.

– Nu er der kommet lidt ro på, men der er blevet meget stille herhjemme, siger landmanden.

Sponsoreret indhold