Kendte2. februar 2021

Elvira Pitzner viser kæresten frem

Diamantprinsessen Elvira Pitzner viser sin nyfundne Dubai-kærlighed frem på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget tyder på, at den unge Elvira Pitzner har fundet den næste store kærlighed i intet mindre end Dubai, og nu viser den blonde skønhed sin nye mand frem på Instagram.

- Eshgham, skriver Elvira til billedet af sig selv og sin nye kæreste. Noget, der på persisk betyder "min elskede".

Elvira har ligesom på en lang række af sine seneste Instagram-opslag sørget for, at det ikke er muligt for hendes følgere at kommentere på billedet, så ingen - hverken venner, bekendte eller fans - har fået muligheden for at ønske Elvira tillykke med kærligheden.

Den garvede influencer og diamantdatter kunne tidligere tirsdag løfte sløret for, at hun havde fået sig en ny kæreste.

- Han får mig til at grine SÅ meget! Han er virkelig, virkelig sød, galant og bare en rigtig gentleman, lyder det fra Elvira.

- En RIGTIG mand. Der behandler sin kvinde med respekt og tænker selv. Nej, han er ikke gammel, skriver hun i en spørgerunde på Instagram og afslører i samme omgang, at kæresten er 31 år.

Spottet i Dubai

Elvira har den seneste tid været ramt af noget af et digitalt stormvejr, efter det kom frem, at hun var blandt de influencere, der hyggede rundt i Dubai til trods for de rejseanbefalinger, der var blevet udstedt af de danske myndigheder.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Først efter hun blev spottet på en yacht med andre festglade mennesker, krøb hun til bekendelse af fortalte, at der faktisk var en grund til, at hun befandt sig i ørkenbyen.

- Ville ønske, jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu, skrev diamantbaben i en story på Instagram.

- Flytningen til Dubai er omsider en realitet. De af jer, der følger mig tæt, ved, at det er noget, jeg har været i proces med længe. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi, vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen.

Se billedet af Elvira og den nye flamme:

Sponsoreret indhold