Reality17. januar 2024

Mortada Haddad bryder tavsheden: Lover godt nyt om ham og Elvira Pitzner

Elvira Pitzner er tavs som graven, men nu bryder hendes ven Mortada Haddad tavsheden og fortæller om deres situation i Dubai
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Elvira Pitzner er stadig fanget i Dubai. Her kan du se et klip fra "Diamantfamilien", hvor Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre, at Elvira bliver gift med Milad Saadati.
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: THALIA DELER BIKINIBILLEDER MED ELVIRA

Oplysningerne om Elvira Pitzner og hendes utroskabssag i Dubai er blevet mindre og mindre.

Det skyldes især, at både ekskæresten Milad Saadati og diamantdronningen Katerina Pitzner har skruet ned for deres aktivitet på de sociale medier.

Elvira selv har været tavs siden anholdelsen, og det er heller ikke meget, der er kommet ud fra hendes "ven" iværksætteren Mortada Haddad.

Nu bryder den succesfulde erhvervsmand dog tavsheden på sin Instagram-profil.

- Som mange af jer ved, har været involveret i en sag i Dubai, hvilket har medført, at jeg har været mindre aktiv på de sociale medier, indleder Mortada sit skriv.

Elvira Pitzner, Mortada Haddad
Elvira og Mortada var sammen i Dubai, da de begge blev anholdt af politiet. Siden har de været tilbageholdt i ørkenstaten, hvor de kan bevæge sig frit rundt, så længe de holder sig inden for landets grænser. De har nemlig fået frataget deres pas.
 Foto: Dan Mariegaard, Privat

I sit skriv nævner Mortada ikke Elvira med et eneste ord. Han forsikrer dog sine 23.000 følgere om, at han har det godt.

- Til trods for omstændighederne kan jeg forsikre jer om, at jeg har det godt. Jeg er omgivet af et stærkt netværk her i Dubai, og der arbejdes produktivt på den juridiske front, skriver Mortada.

- Jeg vil gerne sige tak til det danske konsulat i Dubai, som har været yderst værdifuld bistand og støtte, tilføjer han.

Til sidst skriver Mortada, at han snart håber på at kunne dele flere gode nyheder om hans situation.

- Selv om jeg opfatter dette som et privat anliggende, værdsætter jeg jeres bekymring og støtte. Jeg forbliver fokuseret og positiv og ser frem til at dele gode nyheder med jer snart, slutter han af med at skrive.

SE og HØR har rakt ud til Mortada Haddad for en uddybende kommentar. Han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold