Ellen Pompeo chokerer fans: ”Greys Anatomy” kunne slutte i år

Foto: MEGA

Har du set samtlige sæsoner af ”Greys Anatomy”, og venter du spændt på, at sæson 17 får premiere og ikke mindst venter på at høre, hvor mange flere sæsoner, vi mon får af successerien?

Så er der muligvis dårlige nyheder i vente.

Hovedrollen i lægeserien, Ellen Pompeo, 50, fortæller nemlig i et nyt interview med Variety, at i år meget vel kunne være det sidste år for Dr. Meredith Grey og alle hendes kollegaer.

- Vi ved ikke, hvornår showet virkelig stopper. Men sandheden er, at det sagtens kunne være i år, fortæller hun.

Havde ordene kommet fra en hvilken som helst anden af de mange andre skuespillere, der gennem tiden har spillet en rolle i læge-serien, så havde det muligvis også set anderledes ud.

Men skaberen af serien, Shonda Rhimes og ABC har flere gange gjort det tydeligt, at serien højst sandsynligt vil stoppe, så snart Ellen Pompeo ikke længere ønsker at være en del af den.

- Det er heller ikke en beslutning, jeg tager let på. Vi har en masse mennesker ansat, og vi har en kæmpe platform. Du ved, jeg ser bare på, hvad vi mere kan finde på, lyder det fra den 50-årige skuespillerinde, der har været med i serien siden begyndelsen i 2005.

Ellen Pompeo her sammen med James Pickens Jr., der spiller rollen som Dr. Richard Webber - begge har været med siden starten i 2005. Foto: WDTV press / ABC

Men trods, Pompeo lufter, at det snart kan være tid for serien at finde sin afslutning, så er hun ikke mindre spændt på, at den 17. sæson får premiere lige om lidt.

- Jeg er mega spændt på denne sæson. Det kommer helt sikkert til at være en af de bedste, vi har lavet. Og jeg ved godt, det lyder tosset at sige, men det passer.

Den 17. sæson har premiere allerede den 12. november i USA – det vides dog endnu ikke, hvornår den kan ses på de danske tv-skærme, men det er allerede afsløret, at denne sæson vil være dedikeret til at fortælle historien om den endnu verserende coronavirus.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close