Ellen Pompeo afslører nyt om ny sæson af ”Greys Hvide Verden”: Her er mit yndlingspar

Foto: MEGA

Hvis du ikke ønsker at få afsløret, hvad der sker i den nye sæson, så læs ikke mere.

Selvom den populære læge-serie med den 50-årige Ellen Pompeo i hovedrollen som Meredith Grey har kørt i mere end 15 år med snart 17 sæsoner, så formår forfatterne bag altid at skabe nyt og spændende indhold.

I hvert fald hvis du spørger de mest dedikerede fans af ABC-serien.

Den 16. sæson måtte dog slutte relativt brat på grund af nedlukning og karantæne, men nu er skuespillerne og holdet bag serien klar til at genoptage optagelserne og starte på den 17. sæson.

I weekenden var Ellen Pompeo og de andre skuespillere fra serien derfor til gennemgang af manuskriptet for de kommende afsnit, og det fik en ivrig fan til at spørge på Twitter, om skuespilleren ikke kunne fortælle lidt om, hvad der kommer til at ske i den nye sæson.

- Jo, jeg har et nyt yndlingspar, men jeg er ikke sikker på, hvad du vil kalde dem…, skriver hun kækt tilbage til følgeren og henviser til, at de fleste kærestepar i læge-serien har haft et kaldenavn af en art.

- Men de er så skønne og søde, I må gerne prøve at gætte, hvem det er!!, fortsatte skuespilleren.

Det var dog ikke kun Ellen Pompeos fans, der meldte sig på banen.

Også hendes medskuespiller og on/off kæreste i serien Giacoma Gianniotti, der spiller rollen som Dr. Andrew DeLuca, kunne ikke dy sig og skrev:

- Vent, du mener vel dit ”andet” yndlingspar, ikke?, skrev han og henviste til de to skuespilleres eget forhold i serien.

Gennem de sidste par sæsoner har Ellen Pompeos rolle som Meredith Grey fået øjnene op for den yngre DeLuca, som spilles af Ciacomo Gianniotti. Foto: WDTV press / ABC

Det lykkedes dog en fan at gætte lige præcis, hvem Pompeo henviste til.

- Maggie og kæreste?, skrev følgeren.

- Ding ding ding! I har ingen anelse om, hvor søde de er, lød det fra skuespilleren.

Hvem den heldige fyr er for Kelly McCrearys rolle Maggie Pierce er dog endnu ikke afsløret.

Men i slutningen af den 16. sæson var der dog flirt i luften for hende og Dr. Winston Ndugu, som spilles af Winston Hill, så mon ikke det er ham, hun falder for?

Maggie og Winston fik øjnene op for hinanden i slutningen af sæson 16. Foto: WDTV press / ABC

Hvor nemt det vil være for Kelly McCrearys rolle at falde pladask for sin nye fyr – og rent faktisk dyrke forelskelsen – kan dog godt vise sig at blive svært, da den 17. sæson tager sit udgangspunkt i coronavirus pandemien, som fortsat hærger over hele verden.

Hvornår den 17. sæson præcist får premiere herhjemme er endnu uvist.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close