Kendte11. maj 2024

Elisa Lykke sætter ord på kræftforløb

I sidste måned kunne Elisa Lykke afsløre, at hun er ramt af kræft. Nu taler mediepersonen ud om det hårde forløb
Danish Beauty AwardsDato: 19.4.2024Sted: Tivoli Congress centerJournalist: Majken Munk og Jan KörnerFoto: Copyright : Martin Høien/Aller Media Danmark
Elisa Lykke afslørede til Danish Beaty Awards i april, at hun er ramt af kræft.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Prinsesse Kate skrev selv talen

Det var ved Danish Beauty Awards, at Elisa Lykke blev mødt af stående bifald, da hun midt på scenen pludseligt tog parykken af, og samtidig afslørede, at hun er ramt af den forfærdelige sygdom kræft.

- Det er meget uvant. Jeg har ført skyld og skam for at være syg. Jeg har gemt mig, lød det fra en tydeligt berørt Elisa Lykke på scenen.

Nu sætter den 52-årige medieperson flere ord på sit kræftforløb. Det gør hun i podcasten "Det, vi taler om".

Her fortæller Elisa Lykke, at hun siden november har været i kemoterapi, hvilket hun kalder for en voldsom omgang.

- Vi taler enormt meget om kræft, og det skal vi blive ved med. Men vi taler meget lidt om behandlingen. Jeg har set nogle fuldstændigt sindssyge ting i mit forløb og mærket det på egen krop. Hvordan du mister dit ansigt, altså hvordan du mister dine øjenbryn, øjenvipper, kropsbehåring og hår på hovedet. Det er jo et kæmpe identitetstab, fortæller Elisa Lykke og tilføjer, at hun synes, hun ligner en 80-årig gammel mand.

Elisa Lykke fortæller dog videre i programmet, at hun bevarer optimismen.

- Jeg har det faktisk rigtig godt al taget i betragtning. Jeg er snart ude af det her, og så skal jeg bare videre, og så skal jeg have masser af hår på hovedet.

Sponsoreret indhold