Nyheder15. juli 2013

ELisa Lykke forsvarer Bendter

Gossipeksperten mener beskyldningerne fra Miss Fitness er ren børnehave
Elisa Lykke mener, at historien er opkørt og ude af proportioner
Elisa Lykke mener, at historien er opkørt og ude af proportioner
 Foto: Dan MariegaardNår Elisa Lykke er i "Go'morgen Danmark" for at kloge sig på Britneys Spears og andre kendissers derouter, står munden ikke stille. Men når det handler om Nicklas Bendtners ene dumhed efter den anden, så er gossipeksperten knap så snaksaglig.

Elisa lykke tager pis på Medina

I weekenden har både BT og Ekstra Bladet forsøgt, at få en kommentar fra boldbissen, og fordi Elise Lykke udover gossipekspert også giver den som pr-agent for skandalekongen, så er det hende, der svarer på de kritiske spørgsmål.

I weekenden har hun igen haft travlt, da Bendtner i lørdags angiveligt kastede en drink på en kvindelig diskoteksgæst på natklubben Simons.

Trods de hårde beskyldninger fra Fitness-baben, Sarchar Leone, ønsker Elisa Lykke ikke at give Bendtner version af optrinnet:

- For os er der slet ikke nogen historie, så det ville være ren børnehave, hvis vi gjorde det, siger Elise til Ekstra Bladet.

Til BT fortæller kendiseksperten, at de har prøvet at give Sarchar Leone en undskyldning:

- Hun var sød og flink og jeg forhørte mig, om hun ville tage imod en undskyldning. Det ville hun kun offentligt via medierne, og det, synes vi, er lidt mærkeligt.

Bendtner beskyldes for ballade

- For vores vedkommende ender sagen her, siger hun til BT.

Sponsoreret indhold