Kendte2. maj 2021

Ekstra Bladet undskylder "bordello-mor"-udtalelse om Helle Thorning

Ekstra Bladet erkender nu, at man ”ramte forbi skiven”, da en af bladets journalister kom med en særlig kommentar til Helle Thorning-Schmidt under årets Zulu Awards
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helle_5.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

En perlerække af landets mest kendte havde torsdag aften fundet vej til KB Hallen i København.

Her løb det længe ventede Zulu Awards af stablen – og blandt gæsterne var landets tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

I dagens anledning havde 54-årige Helle iført sig høje hæle og Gucci-joggingsæt, og dét blev i den grad bemærket af Ekstra Bladets udsendte journalist.

- Du er jo sådan lidt bordello-mor i det der, sagde journalisten om Helles påklædning, da han mødte hende ved hovedindgangen.

Den tidligere statsminister kommenterede ikke ordene fra journalisten, men lod som ingenting og gik ind til aftenens fest.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210429_hjp7675.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Helle Thorning-Schmidt til Zulu Awards. Foto: Hanne Juul

Efterfølgende har Helle Thorning-Schmidt dog valgt at tage bladet fra munden. I en story på instagram skriver hun således:

- Prøvede lidt at glemme dette lille pinlige optrin, da jeg ankom til Zulu Awards. Men så alligevel. For hvis Ekstra Bladet kalder mig, en voksen kvinde midt i 50'erne, der trods alt har været statsminister, for nedvurderende navne, hvad siger Ekstra Bladet og andre så til og om andre kvinder. Stadig i 2021!!!, skriver Helle Thorning-Schmidt, der tilføjer, at hun gerne modtager en undskyldning fra Ekstra Bladet.

Og det har hun nu fået.

- Selvfølgelig undskylder vi for at bringe et indslag, hvor Ekstra Bladets kulturanmelder skyder helt ved siden af skiven i forhold til den nedværdigende tone, han bruger overfor Helle Thorning-Schmidt. Det var ikke engang tæt på at være sjovt. Den del skulle ikke være blevet bragt, og derfor har anmelder René Fredensborg også selv undskyldt overfor Helle Thorning-Schmidt, siger ansvarshavende chefredaktør Pernille Holbøll i en artikel i Ekstra Bladet.

Helle Thorning-Schmidt var sammen med rapperen Tessa nomineret til prisen for ”Årets Par”, efter den tidligere statsminister medvirkede i Tessas musikvideo ”Blæstegnen”.

Prisen gik dog til Thomas Blachman og Martin Jensen.

Sponsoreret indhold