Kendte 2. maj 2021

Zulu Awards 2021 sejlede rundt: Fuldskab og kæmpe kiks

Christopher og co. skal være glade for, at Zulu Awards 2021 ikke blev sendt live, for så ville det have været noget af et skandaleshow. Vi giver dig her et overblik over de største kiks og skandaler i KB Hallen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man kan ikke sætte en finger på Christophers indsats som vært ved Zulu Awards 2021, men det kan man ikke helt sige om alt det andet, der foregik i KB Hallen.

Hele produktionen bag ved showet er nok ret så glade for, at de stadig ikke sender den store prisfest live. Klipperne derimod er nok ikke så glade, da de får deres sag for med at gøre programmet klar til skærmen til søndag klokken 21.00.

Blandt den fremmødte presse var der bred enighed om, at havde dette års Zulu Awards været sendt live, havde det været det største skandaleshow siden det famøse scenetæppe spolerede Gaffa Prisen tilbage i 2012.

Her er alle skandalerne

Amen altså, hvor skal man starte? For showet blev egentlig indledt fint med et dansk hit-medley af Christopher.

Og den fik fuld skrue på følelsespornoen, da Melvin Kakooza blev overrakt sin første pris ud af i alt fire. Komikeren, som for nyligt har gennemgået et hårdt sygdomsforløb med en hjernetumor, brød ud i gråd.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Melvin havde bestemt ikke regnet med at se sin mor på scenen (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Hans mor, Carolyne Rasmussen, indtog scenen for at overrække ham prisen "Årets TV-serie" for hitserien "Sunday". Det fik tårerne til at trille hos den folkekære komiker.

Blachmans stive pik

Efter den flotte og fine start gik det så for alvor ned ad bakke. Det startede, da en tydeligt beruset og veloplagt Thomas Blachman indtog scenen med Martin Jensen for at modtage prisen som "Årets Par".

"X Factor"-duoen skulle egentlig holde en fælles takketale, men det var den 58-årige tv-dommer ikke med på. Han tog sagen i egen hånd.

Han brølede ned til hitmageren Tessa, at han gerne vil have en trekant med hende og kæresten Julia Werup, som begge var i salen. Samtidig forkælede han publikum med seksuelle detaljer om analsex, og at han pik i øvrig var stiv. På et tidspunkt var man faktisk i tvivl, om det var Uffe Holm, som havde forklædt sig som Thomas Blachman, der holdte den skandaløse tale.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Glæd dig til Zulu Awards i dit tv. Her bliver du både underholdt og forarget over Blachmans til dato mest skandaløse tale til nationen (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Teknisk mareridt

Som vi tidligere nævnte, så kommer klipperne af Zulu Awards 2021 på et gevaldigt arbejde med at få det til at se bare nogenlunde præsentabelt ud på skærmen.

Jada, som vandt prisen som "Årets Kunstner", kom også på lidt af en opgave, da teknikerne åbenbart ikke havde styr på knapperne, da hun gik på scenen.

Hitmageren havde optrådt med to sange og et stort sceneshow, da hele molevitten pludseligt blev afbrudt i flere minutter. Det endte med, at hun måtte optræde igen for at få det hele i kassen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Man må håbe, at Jada har savnet at synge live her i corona-tiden. I hvert fald fik hun lov - pga. tekniske problemer - til at fremføre sit show hele to gange (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Sprut ind - forstand ud

Den lange afbrydelse fik kendisserne i salen til at kigge dybt i sprutflaskerne. Generelt var der højt humør blandt de tilbagevendte stjerner, men nogen havde måske fået en tår over tørsten.

En af dem var komiker Nikolaj Stokholm, som sammen med Tobias Dybvad og Bo Lydmand vandt prisen for "Årets originale TV-program". Det gik mildest talt helt galt, da de skulle på scenen.

Stokkepikkefar startede med at vælte baglæns ned fra sin stol, og det gik bestemt ikke bedre, da han fik en mikrofon i hånden. Her snøvlede lattersprederen noget om, at han var blevet kaldt en idiot af Thomas Blachman, som han delte bord med.

Tobias Dybvad prøvede at holde styr på sin komikerkollega, men det var en umulig opgave for at sige det rent ud.

Artiklen fortsætter under billederne...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Da Stokholm skulle modtage sin pris, gik det vildt for sig (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

På scenen vrøvlede og mumlede Nikolaj Stokholm både om Thomas Blachman og om showet "Verdensmænd" som han, Tobias Dybvad og Bo Lydmand vandt en pris for (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Medina kollapsede

Christopher prøvede desperat at få showet på ret kurs. Det gik da også overraskende godt for ham, da han i en helt sikkert akavet situation skulle byde velkommen til ekskæresten Medina på scenen.

Det tidligere kendispar gav hinanden et kærligt kram, men her fra gik det galt for Medina. Den nybagte mor koksede totalt med mikrofonen i hånden.

Hun skulle uddele prisen til "Årets nye navn", men den forberedte tale sad bestemt ikke fast hos popdronningen. Flere gange bad hun nemlig om at tage hele sekvensen om.

Det bliver spændende at se, om klipperne kan redde bare lidt af Medinas præsentation, for det formåede hun i hvert fald ikke selv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Medina væltede rundt i ord og vendinger, som hun slet ikke havde styr på (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Genskabte "Druk"

Den Oscar-vindende film "Druk" vandt - naturligvis - prisen som "Årets film", og noget kunne tyde på, at især Lars Ranthe har fejret den historiske sejr lige siden.

I hvert fald væltede han rundt på scenen, da han og den nybagte far til tre, Magnus Millang, skulle modtage Zulu-prisen.

Det var ikke helt til at lure, om det var skuespil, men den gode Ranthe tumlede rundt på ryggen og måtte kravle op til podiet for at holde sin takketale.

Med på scenen havde han naturligvis en øl, og det så ud som om, at især han havde en promille, der var væsentligt højere end de 0,5, som han, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Mads Mikkelsen bestræber sig på at have konstant i "Druk".

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Festen blev vild for især Lars Ranthe (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Det bliver altså spændende at se og vurdere, om klipperne fik forvandlet skandaleshowet Zulu Awards 2021 til et bare nogenlunde præsentabelt produkt. Hvad mener du?

Giv din stemme herunder.

Hele showet blev vist søndag klokken 21.00 på TV 2 Zulu og TV 2 Play.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold