Kendte 6. august 2021

Eksplosiv genforening: Francesca Farago dukkede pludseligt op i ”Love is Blind”

Hvad der skulle have været en hyggelig genforening mellem alle de tidligere deltagere af datingprogrammet, ender med en ophidset stemning blandt gæsterne
Foto: Netflix

Spoiler: Læs ikke videre, hvis du endnu ikke har set de nyeste afsnit af ”Love is Blind: After the Altar”

”Hun ved godt, hun er med i det forkerte Netlfix-show, ikke?”, lyder det prompte fra "Love is Blind"-stjernen Giannina Gibella, da realitybaben Francesca Farago dukker op til genforeningsfesten, der havde premiere på Netlfix i sidste uge.

Farago når da heller ikke mange skridt ind i lokalet, hvor de fleste af de tidligere deltagere er samlet for at fejre de to års ægteskab for Cameron og Lauren samt Amber og Barnett, før det er tydeligt at se, hvordan alle gæsterne undrer sig over hendes tilstedeværelse.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Francesca Farago dukkede pludseligt op til festen - til de flestes overraskelse. Foto: Netflix

Farago blev kendt, da hun sidste år tonede frem på skærmen i den første sæson af realityhittet ”Too Hot To Handle”.

Men siden er hun ganske bekendt med særligt én af deltagerne i ”Love is Blind” – Damian Powers.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige Powers faldt ellers pladask for den jævnaldrende Giannina Gibelli, og de to valgte begge at fri til hinanden under optagelserne, men kun Gibelli sagde ”ja”.

Efterfølgende endte de to dog alligevel med at danne par, trods den uheldige oplevelse foran præsten.

Armen om en ny

Men i løbet af sidste år fandt Powers glæde ved at skabe et nyt venskab med den 27-årige Francesca Farago. De to blev i august sidste år spottet ude sammen, men Powers var hurtigt til at forklare, at de to ”bare var venner”.

Trods offentligheden måske slugte den forklaring uden problemer, så var sagen en anden for kæresten, der også i ”After the Altar” ses både snakke med sin mor og de andre kvinder fra programmet om den lettere ’uheldige situation’.

Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, hvordan ilden spyr ud af øjnene på Gibelli, da kameraerne fanger hende få sekunder efter, hun ser Farago træde ind i lokalet.

Hvad laver hun her?

Gibelli er da ej heller den eneste i lokalet, der undres over realitybabens ankomst.

Flere af de andre deltagere høres hviske til hinanden; ”Hvad laver hun her?”, mens andre kigger mod Gibelli og hendes reaktion.

Gibelli selv lader til at kæmpe med at holde sine følelser indeni. Noget der dog ikke varer ved, og hun beder på et tidspunkt Powers om at lade de to kvinder være alene.

- Jeg følte, det var enormt ubehageligt. Jeg havde virkelig bare en masse vrede indeni, og jeg kunne mærke, hvordan mit blod begyndte at koge, har Gibelli efterfølgende fortalt om episoden til US Weekly.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Foto: Netflix

- Samtidig så havde jeg virkelig også ondt af hende. Jeg hader selv at føle mig uden for til fester. Så på det her tidspunkt havde jeg egentlig bare ondt af hende, lyder det videre fra hende.

Farago ender til sidst med at forlade festen, efter hun har fortalt Powers, at hun ikke ”føler sig velkommen”.

Sponsoreret indhold