Efter voldsomt brud: Aaron Carter spærret inde i eget hjem

Det lader ikke til, at det går særlig stille for sig hjemme hos den 33-årige musiker Aaron Carter.

Tidligere på ugen gjorde han det klart, at han ikke længere dannede par med sin forlovede, Melanie Martin, efter at de to ugen forinden blev forældre til deres lille søn.

- Jeg har den mest bedrageriske familie, og Melanie har løjet fir mig hele tiden, mens hun har snakket med min søster og de familiemedlemmer, der prøvede at sørge for, jeg fik et værgemål, skrev han blandt andet om bruddet.

Artiklen fortsætter under billedet

Melanie Martin og Aaron Carter har dannet par on/off de sidste knap 2 år. Foto: MEGA

Nu, beretter han, hvordan han er lukket inde i sit soveværelse med sin nyfødte søn.

- Jeg er vitterligt spærret inde i mit eget soveværelse, fordi min eks ikke vil forlade mit hus, lød det fra sangeren på sin story på Instagram fredag morgen ifølge Page Six.

Hvorfor Melanie Martin nægter at forlade hjemmet, eller hvorfor Aaron Carter føler sig nødsaget til at campere i sit soveværelse, berettede han ikke nærmere om.

Men det lader til, at han nyder livet som nybagt far – trods de hektiske omstændigheder.

Artiklen fortsætter under billedet

Blot få timer før, Aaron Carter kunne dele nyheden om, at han er spærret inde, delte han et sødt billede med sønnen. Foto: Privat/Instagram

Carter og Melanie Martin gjorde deres forhold officielt tilbage i januar 2020. Få måneder senere blev hun dog anholdt og sigtet for vold i hjemmet. Hun blev løsladt dagen efter, men volden blev årsagen til parrets første brud fra hinanden.

I juni måned samme år faldt de dog endnu en gang for hinanden, hvor Carter valgte at gå på et knæ for Melanie.

Det var tilbage i marts måned de to kunne annoncere, at de ventede deres første barn, sønnen Prince, der kom til verden i slutningen af november måned.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close